Öneri Mağazalardan Koltuk Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,639
Vatan, teknosayı gibi yerlerden mağazadan almam lazım çok acil.
Oyuncu koltuğu
Boy 180 falan
Kilo 80
Kaliteli
Yükseklik ayarı hemen bozulmayan
Gerektiğinde rahatlıkla bağdaş kurabilecem (EN ÖNEMLİSİ)
Götümü ağrıtmayacak

Bütçe max 8 9

Vatana baktım ama hem çok pahalı hem de rampage falan

Teknosada 7-8 e havit twisted minds falan var nasıldır? Aslında aklımda 8e falan hawk vardı ama her yerde olan mağaza sitelerinde görmedim henüz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
titanseat ve twisted minds olanlar güzel gibi gözüküyor, bu kadar para vermişken deri alma sakın, adana sıcağında çok terletir seni. mağazada deneme şansın olursa orada oturup bakarsın zaten
Adanadan Antepe üniye gidiyor şu an ama orası da adana kadar olmasa da sıcakmış.

geniş koltuk arıyorsanız zio venom xl öneririm arkası büyük insanlar için idealdir bağdaşta kurulabilir

• Beğen
geniş koltuk arıyorsanız zio venom xl öneririm arkası büyük insanlar için idealdir bağdaşta kurulabilir
Hocam götüm büyük falan demedim. Bazen bağdaş kurmak istiyom imkan yok. Yani aslında istediğim şey kol koyulan yerlerin hareketli olması sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de plastik sandalye de oturuyorum 😁
Ben 4-5 tane kırdım esneyecem diye. Son 1 yıl 2 sandalye üst üste oturdum kollar kırık diye

Hocam götüm büyük falan demedim. Bazen bağdaş kurmak istiyom imkan yok. Yani aslında istediğim şey kol koyulan yerlerin hareketli olması sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 4-5 tane kırdım esneyecem diye. Son 1 yıl 2 sandalye üst üste oturdum kollar kırık diye
yok size hitaben söylemedim büyüklük konusunu büyük arıyorsanız diye söyledim kol koyulan yerler zioda hareketli bağdaş kurmak için gene xl tercih edebilirsiniz tabi

• Beğen
yok size hitaben söylemedim büyüklük konusunu büyük arıyorsanız diye söyledim kol koyulan yerler zioda hareketli bağdaş kurmak için gene xl tercih edebilirsiniz tabi
Kolları hareketli başka ne vardır daha ucuza

Geri