alınmazmı hocamBu fiyata bundan çok çok daha kaliteli mouselar var eski bir mouse zaten. 8K Hz 3950 sensörlü mouselar var bu fiyata
alınmazmı hocamBu fiyata bundan çok çok daha kaliteli mouselar var eski bir mouse zaten. 8K Hz 3950 sensörlü mouselar var bu fiyata
Kimileri hafif, kimileri ağır sever. Alâkasız114 gram mouse, bilek çalışırsınız artık![]()
Erkek adam işi hocam ben ağırlık koyuyorumBoş haliSanki hafifmiş gibi ekstra ağırlık koymuşlar.
Hocam ağırlığı koy zaten şimdikiler cibik gibi elleri var fareyi ceviremiyorlar diye öyle bisey yapmışlar ağırlık aslında dengeli bir his verirYa düz olanı varken ben de tuğla yetmezmiş gibi tüm ağırlıkları da takıyordum işin ilginç tarafı daha iyi oynuyordum şuan 50 küsür gram ile o aim kalmadı
hocam alınır mı? uzun ömürlü premium bir şey istiyorumErkek adam işi hocam ben ağırlık koyuyorum
Hocam ağırlığı koy zaten şimdikiler cibik gibi elleri var fareyi ceviremiyorlar diye öyle bisey yapmışlar ağırlık aslında dengeli bir his verir
Ben almazdımalınmazmı hocam
varmı oneriniz hocam mouseBedava olsa alabilirim belki, 50gr üstü mouselar kayadan farksız benim için
Bütçe nedir hocamvarmı oneriniz hocam mouse
gecilmez. bu fare oyun icin degilRazer Deathadder v3 pro dan geçilir mi?
yemez , fiyati bu zateniptal yer gibi fiyat fazla iyi
1.5 2k hocamBütçe nedir hocam