Yapıkredi World puan nerde geçerli

Kiavia

80+
Reaksiyon skoru
11
Öncelikle herkese iyi forumlar. Amazon , Trendyol , Hepsiburada gibi sitelerden banka kartıma tanımlı Yapıkredi wolrd puanlarımla ödeme yapmaya çalışıyorum ancak herhangi bir "puanla öde" vb. buton çıkmıyor. bu puanları hangi e-ticaret sitelerinde kullanabilirim acaba?

n11.com hepsiburada vatan mağazadan alışveriş esnasında

Öncelikle herkese iyi forumlar. Amazon , Trendyol , Hepsiburada gibi sitelerden banka kartıma tanımlı Yapıkredi wolrd puanlarımla ödeme yapmaya çalışıyorum ancak herhangi bir "puanla öde" vb. buton çıkmıyor. bu puanları hangi e-ticaret sitelerinde kullanabilirim acaba?
Alışverişin ödeme kısmında kart bilgilerini girdiğinde eğer kullanabiliyorsan orada seçenek çıkıyor puan kullan diye hepsiburada'da mesela. Benim Garanti bankası'nın puanlarını o şekilde kullanıyordum

Hepsiburada da kartı ekleyince puanı gösteriyor. Amazon ve Trendyol da yoktu öyle seçenek en son.

gaming gen tr de geçerli iyzico ile ödeme kısmında çıkıyor

Hepsiburada da kartı ekleyince puanı gösteriyor. Amazon ve Trendyol da yoktu öyle seçenek en son.
Alışverişin ödeme kısmında kart bilgilerini girdiğinde eğer kullanabiliyorsan orada seçenek çıkıyor puan kullan diye hepsiburada'da mesela. Benim Garanti bankası'nın puanlarını o şekilde kullanıyordum
n11.com hepsiburada vatan mağazadan alışveriş esnasında
hocam bu bahsettiğiniz banka kartı ile oluyor mu yoksa sadece kredi kartı mı?

hocam bu bahsettiğiniz banka kartı ile oluyor mu yoksa sadece kredi kartı mı?
İkisinde de geçerli. Puanın hangisine yüklendi ise onda görünür. Eğer puan kredi kartındaysa ve banka kartından alacaksan, puanı banka kartına transfer edebiliyorsun Yapıkredi Mobil üstünden.

İkisinde de geçerli. Puanın hangisine yüklendi ise onda görünür. Eğer puan kredi kartındaysa ve banka kartından alacaksan, puanı banka kartına transfer edebiliyorsun Yapıkredi Mobil üstünden.
k-k ve b-k ile oluyor
banka kartımla öderken "puanla öde" butonu çıkmıyor ne app ne de site üzerinden , iyzicoya vs yükleyebilir miyim bu puanları ?

trendyol amazon hepsiburada n11 gibi hiçbir sitede çıkmıyor hocam. hepsiburada hariç diğerlerinde kaldırılmış sanırım ancak hepsiburadada olmasına rağmen onda da buton çıkmıyor
kartı kaydettin mi normalde sayılan sitelerde çıkıyor

Ekler

• resim_2025-08-30_213330330.webp
    resim_2025-08-30_213330330.webp
    21.5 KB · Hit: 16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,043
Üyeler
183,787