Türk telekom rezaletiği

Mkann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
yaklaşık 1 haftadır internetim günde 30-40 kere kopuyor saniyelik olarak bazen bu arka arkaya 5-6 kere dahil oluyor. Hatta bu yazıyı yazarken bile 4 kere koptu. Müşteri hizmetlerini her aradığım da sözlükten bakar gibi hep aynı şeyleri söylüyorlar türk telekom kunllanıyorsanız bu sizin de başınıza geliyor mu

yaklaşık 1 haftadır internetim günde 30-40 kere kopuyor saniyelik olarak bazen bu arka arkaya 5-6 kere dahil oluyor. Hatta bu yazıyı yazarken bile 4 kere koptu. Müşteri hizmetlerini her aradığım da sözlükten bakar gibi hep aynı şeyleri söylüyorlar türk telekom kunllanıyorsanız bu sizin de başınıza geliyor mu
Adsl ise evet benimde kopmalar oluyor

İnternet hizmeti, sağlayıcı kaynaklı bir arıza nedeniyle kullanılamıyorsa ve bu kesinti 24 saati aşıyorsa, kesintinin yaşandığı süre için fatura indirimi/iadeyi talep etme hakkınız vardır. Bu, BTK’nın Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili yönetmeliklerinde belirtilmiştir. Eğer sorun sizin tarafınızda değilse (modem arızası, iç tesisat vs. değil, tamamen altyapı/servis kaynaklıysa), bu süre için faturanıza indirim veya sonraki faturadan düşüm yapılır. Planlı bakım çalışmaları genelde önceden duyurulursa, bu durumda ücret iadesi yapılmayabilir.

ADSL VDSL ise hat değerlerinizi kontrol etmenizi öneririm. Hattınız ne üstünden bağlı?

ADSL VDSL ise hat değerlerinizi kontrol etmenizi öneririm. Hattınız ne üstünden bağlı?
nasıl yani ne üstünden derken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide formatla alakalı olabilir mi genel olarak format attırdıktan sonra koplamar yaşanmaya başladı

evet adsl her saniye kopuyor bide, müşteri hizmetleri de suç bizdeymiş gibi suçu bize atıyorlar
Öyle konularda firma pek yardımcı olmaz, zaten sorun bina içi kablolardan ise kendi sorumlulukları da değil. Hat değerlerine bakın bina içi kablolar eski ise değiştirin modem interneti iyi yönetemiyorsa değiştirin iş tamamen sizde yani.

nasıl yani ne üstünden derken

bide formatla alakalı olabilir mi genel olarak format attırdıktan sonra koplamar yaşanmaya başladı
ADSL VDSL FIBER UYDUNET hizmeti ne olarak alıyorsunuz? ADSL VDSL ise hat değerlerinizi kontrol edin.

Öyle konularda firma pek yardımcı olmaz, zaten sorun bina içi kablolardan ise kendi sorumlulukları da değil. Hat değerlerine bakın bina içi kablolar eski ise değiştirin modem interneti iyi yönetemiyorsa değiştirin iş tamamen sizde yani.
şunu diyorum bende 1 hafta önce yaklaşık 15 yıldır olduğum binada böyle problem yaşamazken son 1 haftadır dünyanın kesintisini yiyorum

ADSL VDSL FIBER UYDUNET hizmeti ne olarak alıyorsunuz? ADSL VDSL ise hat değerlerinizi kontrol edin.
ADSL kullanıyor olmam lazım

şunu diyorum bende 1 hafta önce yaklaşık 15 yıldır olduğum binada böyle problem yaşamazken son 1 haftadır dünyanın kesintisini yiyorum

ADSL kullanıyor olmam lazım
O zaman hat değerlerinizi kontrol ediniz. Kabloda bir sorun varsa bu size çok sorun yaratır. Fiber kadar stabil değil adsl vdsl altyapılar ince ayar kablo bakımı falan gerekebiliyor. Ev içinden pcye kadar olan kısmı sizi santralden eve kadar gelen kısmı altyapı sahibini ilgilendirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,437
Üyeler
187,052
Son üye
Emoriann
Geri