Öneri Ajazz AK820 Pro vs Aula F75

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,564
Ajazz ak820 pro 2600 ama beyazı 2900
Aula f75 fiyatı beyaz dahil sabit 2300

Yurt dışından almayacam hızlı gelmesi lazım.

Bunu izledikten sonra biraz uzaklaştım çünkü yazılımı sadece kabloyla çalışıyor ve on off tuşları aşağıda, rgbsi parlak değil karanlıkta. Bu sebeple f75 düşünüyorum o nasıldır? Tekerleğiyle hızlıca RGB ve multimedya ayarı yapılabiliyormuş.

Evet yazılımsız RGB kontrolü kolay Aula ile direkt klavye üzerinden kısa yollar ve tekerlekle RGB değiştirebilirsin. Hissiyat olarak gayet güzel RGB'ler de güzel. Kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Evet yazılımsız RGB kontrolü kolay Aula ile direkt klavye üzerinden kısa yollar ve tekerlekle RGB değiştirebilirsin. Hissiyat olarak gayet güzel RGB'ler de güzel. Kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin
F75 için diyorum onda da yazılım için kablo zorunlu mu

F75 için diyorum onda da yazılım için kablo zorunlu mu
değil bi yanlış hatırlamıyosam eşlemesi için kablo takıyosun sonra rgb dir makrodur kablosuz ayarlayabiliyorsun

• Beğen
Bir de aula F75'ten renk değişince Switch ismi de değişiyor. Fark var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de aula F75'ten renk değişince Switch ismi de değişiyor. Fark var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ses farkı var sadece performanslarda değişiklik olmaz internette ses videoları var hoşuna gideni alabilirsin

• Beğen
ses farkı var sadece performanslarda değişiklik olmaz internette ses videoları var hoşuna gideni alabilirsin
AJAZZ AK820 için red Switch yakın deniyordu bu da mı öyle? Hiç kullanmadım pek anlamıyorum ama sessiz olmasını isterim.

AJAZZ AK820 için red Switch yakın deniyordu bu da mı öyle? Hiç kullanmadım pek anlamıyorum ama sessiz olmasını isterim.
Sessiz bence. Red switch çok sessiz değil zaten onlar clacky switche göre sessiz. Bunlar kremsi

• Beğen
graywood v3'lü versiyon var bende gece evdekiler hiç rahatsız olmuyo bana sesi geliyo tabii ki ama o kadar güzel geliyorki hiç rahatsız etmiyor aman aman fazla değil ice vein daha sessiz gibi ama onu tercih edebilirsin repear çok sesli

• Beğen
graywood v3'lü versiyon var bende gece evdekiler hiç rahatsız olmuyo bana sesi geliyo tabii ki ama o kadar güzel geliyorki hiç rahatsız etmiyor aman aman fazla değil ice vein daha sessiz gibi ama onu tercih edebilirsin repear çok sesli
Ben beyaz olanı almaya düşünüyorum hem görünüş hem sesi daha güzel geldi

Geri