🔥İndirim Çaykur Tiryaki 1 kg 199 tl

normalde ne kadar oluyor

Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederiz, @horizonx505 . Ancak genel piyasa fiyatına çok uzak değil gibi gözüküyor, belli vakitlerde daha düşükten satılmış. Aşağıda 6 aylık grafiği paylaşıyorum merak eden arkadaşlara hitaben. Kupon ile alacaklar veya şuan ihtiyacı olup alacaklar için mantıklı ama çok alayım dursun diye düşünen varsa bu indirim bunu için pek mantıklı olmayabilir.

1756815484778.webp

Bu çayı hiç beğenmiyorum niyeyse
eski kalitesi yok evet daha cok toz içinde çay bulanık bir renk alıyor tadı felan degişiyor bimdeki satılan çaylar bundan daha kaliteli daha az toz var ben son aldıgım bu çayı elekten gecirdim öyle kullana bildim çok aşırı toz vardı

Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederiz, @horizonx505 . Ancak genel piyasa fiyatına çok uzak değil gibi gözüküyor, belli vakitlerde daha düşükten satılmış. Aşağıda 6 aylık grafiği paylaşıyorum merak eden arkadaşlara hitaben. Kupon ile alacaklar veya şuan ihtiyacı olup alacaklar için mantıklı ama çok alayım dursun diye düşünen varsa bu indirim bunu için pek mantıklı olmayabilir.

Alıntıyı görüntüle
Yakın zamanda zam yedi hocam. Grafik aldatıcı olur. İhtiyaç varsa ve zaten Hb premium varsa yapıştırın gitsin.

bana şimdi kızacaksınız boykot vb diyeceksiniz ama bana içimi yumuşak tadı güzel olan en güzel çay lipton yellow label geliyor. paket içeriği de tozlu vb değil. midi çaydanlıkla 1 demliği kendim içebiliyorum. işyerinde ofçaysan ile ofçay hazine kullanıyorlar sabah 1 bardak harici akşama kadar çay içemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri