hikayesi çok anlamlı amaTeyzem ilk gösterdiğinde aşırı korktuğum video.![]()
onların bulunduğu bölge de atlara çok işkence yapıyorlarmış işte yemek için falan öldürüyorlarmış bu abla da onların acısına ortak olmak için böyle şarkı çıkarmış yani oradaki kişneme sesi atların acı çekerken ki bağırma sesiymişO kadar derin ki anlamanın anlamı ney onu unuttum
Kadın mı ben erkek sandım bide şimdi o zamanlar hangi tahri bilmiyorum ama yemek için öldürülme şeyini bilemedim sonuçta gerekli bir şey tabi başka yiyecek bir şey yoksa tamam ama varsa kötüonların bulunduğu bölge de atlara çok işkence yapıyorlarmış işte yemek için falan öldürüyorlarmış bu abla da onların acısına ortak olmak için böyle şarkı çıkarmış yani oradaki kişneme sesi atların acı çekerken ki bağırma sesiymiş
zevkine öldürüyorlar sorun o trans da olabilir bilmiyorumKadın mı ben erkek sandım bide şimdi o zamanlar hangi tahri bilmiyorum ama yemek için öldürülme şeyini bilemedim sonuçta gerekli bir şey tabi başka yiyecek bir şey yoksa tamam ama varsa kötü
+50 yas abaza dayı itemleriALKOLSÜZ SARHOŞ EDEN 3LÜ
0 IQ yorum+50 yas abaza dayı itemleri
Ben böyle bir yorum yapacak bilgiye sahip degilim ama sende bu kapasiteyi görüyorum sen böyle yazarak hem yorumunu hemde kapasiteni belli etmiş oluyorsun0 IQ yorum
Turkuyu genelde uzun sureli dinliyorum sonrasinda cok sıkıyor ondan sonra rusca yada normal daha hareketli seylerGarip bi müzik zevki ama Rusça şarkıları bende seviyorum