Çözüldü✓ Project Zero mu Normal Anakart mı?

exaa

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
8000
Selamlar,
Dün, MSI MAG PANO 100R PZ ATX kasasını aldım.
Şimdi anakart sipariş edicektim kararsız kaldım kasa pz uyumlu olduğundan.
MSI B650M Project Zero anakartı alabilirim ama anakart mAtx olduğundan kasanın ATX olmasının önemi kalmıyormuş gibi geliyor.
Veya farklı ATX bir anakart mı almalıyım BU veya BU mesela.
Bu PZ olayına çok hakim olmadığım için fikirlerinizi alabilir miyim?
Diğer bileşenler r7 7800x3d ve rtx 5070ti olucak gibi duruyor onuda belirtiyim.

PZ olmayan atx bir anakart öneriyosun doğru mudur?

Neden bu anakartı önerdin hocam?
Bütçemide aşıyor diğer bileşenlerden kısmam gerekir bunun için.
Kasa siyah bu arada.

Selamlar,
Dün, MSI MAG PANO 100R PZ ATX kasasını aldım.
Şimdi anakart sipariş edicektim kararsız kaldım kasa pz uyumlu olduğundan.
MSI B650M Project Zero anakartı alabilirim ama anakart mAtx olduğundan kasanın ATX olmasının önemi kalmıyormuş gibi geliyor.
Veya farklı ATX bir anakart mı almalıyım BU veya BU mesela.
Bu PZ olayına çok hakim olmadığım için fikirlerinizi alabilir miyim?
Diğer bileşenler r7 7800x3d ve rtx 5070ti olucak gibi duruyor onuda belirtiyim.
Tasarım olarak çok güzel bir anakart evet ama boyutundan dolayı kasanda şık duramaybilir doğru. Onun yerine 300 tl farkla b850 gaming plus modeline bakabilirsin, 1 tane de ekstra m2 slotun olmuş oluyor pz ye göre.

Teşekkürler, taksit seçeneğinden dolayı @-Mehmet- 'in attığınada çıkabiliyorum ama bu attığın aklıma yattı. Ne diyorsun?

Tasarım olarak çok güzel bir anakart evet ama boyutundan dolayı kasanda şık duramaybilir doğru. Onun yerine 300 tl farkla b850 gaming plus modeline bakabilirsin, 1 tane de ekstra m2 slotun olmuş oluyor pz ye göre.

Teşekkürler, @Ashandarei 'nin önerisine ne diyorsun hocam aradaki farka değer mi?

Teşekkürler, taksit seçeneğinden dolayı @-Mehmet- 'in attığınada çıkabiliyorum ama bu attığın aklıma yattı. Ne diyorsun?

Teşekkürler, @Ashandarei 'nin önerisine ne diyorsun hocam aradaki farka değer mi?
FPS olarak en ufak fark olmaz hocam. Benim attığım b850 daha güncel bir çipset ve güç beslemesi Tuf a göre daha iyi. Burada iş tamamen bütçeye bakıyor.

FPS olarak en ufak fark olmaz hocam. Benim attığım b850 daha güncel bir çipset ve güç beslemesi Tuf a göre daha iyi. Burada iş tamamen bütçeye bakıyor.
Sağolun yardımınız için b650'yi sipariş ettim artık diğer parçalardan kısmayalım.

Sağolun yardımınız için b650'yi sipariş ettim artık diğer parçalardan kısmayalım.
Bütçenizi bilmiyorum ve sipariş vermişsiniz ancak project zeronun ATX versiyonu olarak bir de şu seçenek var:

Tabi size kalmış aldığınız anakart da iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: exaa
Geri