%10 %15 zam gelecek diyorlar yurtdışında amd ekran kartlarına, ona göre davranın. bundan bir sene önce tepe modeller 32-35 arası giderken gaming gecesi ve...
Hem ingilizce bilmiyorsun hem de biliyormuş gibi davranıp insanları yanlış yönlendiriyorsun. Aaron'a sordum cevap bekliyorum, gelen cevabı kullandığın yapay...
Ne anlatıyorsun anlamıyorum? Yazdıklarımın hangisinden videolarını izlemediğimi çıkardın? Buraya ses kalitesi diye ANC, mikrofon testini atıp şu türe göre...
onda da ses kalitesi yok, mic ve anc puanlaması var, bir de teknik özelliklerden bahsedilmiş :kekw:
1785844852
Listenin hiçbir yerinde ses kalitesinden ve...
Tamam işte, mikrofunun gürültülü ortamda nasıl davrandığını belirterek sınıflara ayırmış.
S olarak sınıflandırılanlar karşı tarafa gür bir şekilde sesi...
https://tr.nothing.tech/products/ear-3a?Colour=White
Yakında TR pazarına da gelir. Fiyatı 99 dolar tahminim 4800-4900 civarına çıkar, Nothing ürünleri öyle...
Aaron ve This is tech today, güzel incelemeler yayınlayan fakat sponsorlu incelemelerinde saçmalayan iki youtuber. Listenin en tepesine yapıştırıp Sony...
İş öyle bir hale geldi ki elemanlar lidyalılar öncesi al şu tavuğu ver şu mercimeği moduna geçtiler. SK Hynix'den HBM karşılığında Nvidia, SK Hynix'e gpu...
Daha görmezsin o fiyatları. Vatan yeni parti ramleri kaçtan aldıysa o fiyattan çıkartır elinden. Sen de 20 ben diyeyim 25. Elinde stokta kaldıkça, ödeme...
yok bunu bir firma sağlıyor, 7/24 açık cloudta çalışıyor, ürün gelince oto amazondan çekiyor. bir de spesifik üründe çalışıyor, istediğini seçiyorsun...
Onları elle alamazsınız, agalar bilmiyorum doğru mu yanlış mı burada link olarak vermem ama refract diye bir zımbırtı var. aylık üyelikli scalper, reseller...