Tatlı fikri önerisi <3

Bence Browni kek yap yani ıslak kek gibi

1756842842474.webp

Yeni lezzetse zor baya öneri yapmak bildiklerimizin dışında daha kaç tane tatlı var zaten bence eskilerden bildiklerinden devam
Yani şimdi belki senin bildiğin bütün tatlıları yemişimdir ama en azından böyle senin hatırladığın ama benim unuttuğum sen dediğin zaman AA bak bayadir yemediğim unuttuğum bir tatlı da olabilir canım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana önerirken canım cekti...
Bu konu tehlikeli canlarınız çekebilir diye uyarı mı yazsaydım dksbdskxnskdns bı ara sana da yaparım canım

Böyle diyince yapasım geliyor ama uğraştırıcı ya

Bu arada tatlıya baktım ama bunu yemem için bu gün yapmaya başlayıp yarın fln yiyebiliyorum baya dolapta fln kalması gerekiyor
Ha, hiç yapmadım o kötü olmuş o zaman baba mozaik pastadan devam

Yani şimdi belki senin bildiğin bütün tatlıları yemişimdir ama en azından böyle senin hatırladığın ama benim unuttuğum sen dediğin zaman AA bak bayadir yemediğim unuttuğum bir tatlı da olabilir canım
Valla benimde aram yok en son kim bilir ne zaman yemişimdir tatlı kaç dakkkadırda düşünüyom sjsjs Kıbrıs tatlısı vardı şokta baya iyi onu kendin yap veya kadife tatlısı falanda olur

Selamm canlarım bana yapılacak bir tatlı önerir misiniz canım çok tatlı çekti ve kadar veremedim her şeyi önerebilirsiniz size kalmış evimde her şeyi yapacak şeylere sahibim

Genel olarak böyle soğuk bi tatlı olabilir onun dışında baklava gibi yapılması uğraştırıcı şeyler söylemeyin çok üşengeçim onun için yapımı uğraştırıcı olmayan garip bi lezzet de önerebilirsiniz tamamen size bırakıyorum
Tiramisu kedi dili

abi selam öncelikle.. sütlaç yaparmısın

Kesinlikle diğer yorumlara da bakam ona göre yapıcam aklımda

Biz niye böyleyiz ya xksbxksbxskjdsk canlarım onu çok kez yedim farklı şeyler denemek istiyorum veya en azından karar verebileceğim tatlılar önceden yesem bile

O da benim için çok yeni bi lezzet değil ama en son bir kaç hafta önce yedim
rulo pasta o zaman cok yükselemiyorum ben bu konularda date hayatımda tatlı çok tercih etmedim

Geri