Tatlı fikri önerisi <3

Selamm canlarım bana yapılacak bir tatlı önerir misiniz canım çok tatlı çekti ve kadar veremedim her şeyi önerebilirsiniz size kalmış evimde her şeyi yapacak şeylere sahibim

Genel olarak böyle soğuk bi tatlı olabilir onun dışında baklava gibi yapılması uğraştırıcı şeyler söylemeyin çok üşengeçim onun için yapımı uğraştırıcı olmayan garip bi lezzet de önerebilirsiniz tamamen size bırakıyorum
Uğraştırıcı Olmasa Profiterol Yap Dicemde Çok Uğraştırır Yoksa Efsane Olur

Trileçe seven yok mu ya meeh tatlı konusuna bir kere bile trileçe yazmayan da ne bileyim ... ben gidiyorum

Afyon lokumu tatlısı
Lokum hiç sevmiyorum canım ya bana çok gereksiz bı tatlı geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tatlıcıya tatlı önerisi? Sen bana öner gidip migrostan alayım
Cjxkcnsmnxsmcnsmxm canım hepsini biliyor olabilirim ama aklıma gelmiyor ne yapsam ne etsem başkasından böyle sevdiği benim aklıma gelmeyen bi tatlı arıyorum canım çok çekti olmadı gidip Nutella kaşıklicam

Uğraştırıcı Olmasa Profiterol Yap Dicemde Çok Uğraştırır Yoksa Efsane Olur
Aslında o kadar zor değil kolay bir tatlı biraz uğraştırır sadece

Lokum hiç sevmiyorum canım ya bana çok gereksiz bı tatlı geliyor

Cjxkcnsmnxsmcnsmxm canım hepsini biliyor olabilirim ama aklıma gelmiyor ne yapsam ne etsem başkasından böyle sevdiği benim aklıma gelmeyen bi tatlı arıyorum canım çok çekti olmadı gidip Nutella kaşıklicam

Aslında o kadar zor değil kolay bir tatlı biraz uğraştırır sadece
Tüm sayfaları okumadım da burda sütlaç, baklavadan yukarısını önermemişlerdir

Trileçe seven yok mu ya meeh tatlı konusuna bir kere bile trileçe yazmayan da ne bileyim ... ben gidiyorum
BTW tirileçe yazmayan da ne bileyim güzel tatlı seviyorum ıslak sütlü olması ayrı hoşuma gidiyor ama şimdi herkes farklı olduğu için belki çoğu kişinin aklına gelmemiştir veya farklı şeyler yazmak istemiştir sevmiyorlarda olabilir ama o tirileçe'nın üstündeki karamel sosu dudağıma yapışması çatalda ki kalanı dudaklarımın arasında almak fff çok hoş

Tüm sayfaları okumadım da burda sütlaç, baklavadan yukarısını önermemişlerdir
Sen direkt benim yazdığımı okumamışsın kxlsbxsmxnsknd baklava önermeyin yazmıştım zaten sütlaç değil de kazandibi veya Bursa helvası gibi şeyler var onun dışında profiterol browni rulo pasta bide Fransa ait bi tatlı vardı öneren

Sen direkt benim yazdığımı okumamışsın kxlsbxsmxnsknd baklava önermeyin yazmıştım zaten sütlaç değil de kazandibi veya Bursa helvası gibi şeyler var onun dışında profiterol browni rulo pasta bide Fransa ait bi tatlı vardı öneren
Artık forumda hiçbir şey okumuyorum, başlığı görüp yazdım

kazandibi veya Bursa helvası gibi şeyler var onun dışında profiterol browni rulo pasta bide Fransa ait bi tatlı vardı öneren
Yalnız hiçbirini yememiş olmam şaşırttı şuan beni. Galiba tatlı insanı değilim

Artık forumda hiçbir şey okumuyorum, başlığı görüp yazdım

Yalnız hiçbirini yememiş olmam şaşırttı şuan beni. Galiba tatlı insanı değilim
Eminim yemişsindir çoğu hazır tatlı hatırlamadığın vardır yediğin

O da var evet, hesabın ölüydü ben de nadir giriyorum artık. 2 3 tane başlık açmışsın girdim ben de
Jdsknxsmxnskdnsk biraz bakam dedim sıkıldım kimse düzgün bir şey konuşmuyor ben de öyle takılam dedim

Jdsknxsmxnskdnsk biraz bakam dedim sıkıldım kimse düzgün bir şey konuşmuyor ben de öyle takılam dedim
Eski havası kalmamış

Yazdıklarından bir helvayı biliyorum o da unl yapılan ağza yapışan o berbat şey geliyor aklıma. Umarım kimse yemiyordur böyle şeyler

Yazdıklarından bir helvayı biliyorum o da unl yapılan ağza yapışan o berbat şey geliyor aklıma. Umarım kimse yemiyordur böyle şeyler
O dediğim farklı senin dediğin gibi olan değil mesela irmik helvası da aynı helva var isminde ama çok farklı çok güzel

Geri