bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,602
Beyler şu konulara cevap vermeyin adamın derdi ya troll ya kavga çıkarmak
Piyasasa birçok sahte var tavsiyem türkçe altında meali olan kuran al okuValla hocam okurken denk geldi ne düsünüyorsun bu konuda sjdkkdd
nerde ana avrat küfür ediyor bi yazsanas Allah aşkına herkesin inancı kendine amaBende 2 sene önce böyle düşünüyodum şüpheye düşme>sorgulama>gerçe
ği öğrenme>emin olma döngüsü. Bi yerden sonra gerçekten inanmadığını fark ediyosun. Ne kadar araştırırsan imanın o kadar zayıflar. Ya da kendini inanmak için ikna etmeye çalışır. İşin sonunda çok kasma olacağına varır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adam ana avrat küfür ediyor siz beyinsiz demesine takılmışsınız
Mübalağa ne bilir misin. Herkesin inancı kendine ama sen gene de gpt ye bi sor tanrı zenim der mi veya tanrının bi psikolojisi olur munerde ana avrat küfür ediyor bi yazsanas Allah aşkına herkesin inancı kendine ama
Din yada kanunda olanı söylersin yalan söylemezsin bilgin yok fikrin varMübalağa ne bilir misin. Herkesin inancı kendine ama sen gene de gpt ye bi sor tanrı zenim der mi veya tanrının bi psikolojisi olur mu
Ya da ayrı broDin yada kanunda olanı söylersin yalan söylemezsin bilgin yok fikrin var
Sevgili kardeşim. 10 ayrı Kur'an çevirisi oku, 10 ayrı anlatım bulursun karşında. Senin okuduğun Kur'an mealini Yahudiler çevirmiş olmalı. Beyoğlu'n daki Tür-Alman kitap evinden veya hemen yanındaki adını hatırlamadığım İncil satan mağazadan almış olmalısın.Bilgisiz arkadaşım bir yerlerden bir şey okuyor diyorsun,ben bizzat kuranı kerimden okuyorum.Madem dediğim şeyler yazmıyor farklı yerden okuyorum git aç bak evinde kuranı kerim varsa oku yazdığım şeylerin aynısının yazdığını göreceksin.Kuranı yukarı kaldırıp duvara asmakla mümin olunmuyor açıp okuycaksın türkçesini.Ben sen değilim kişi kendinden bilir işi burda samimi bir şekilde tartışıyoruz
Ya senin bu kuran ile alıp veremediğin nedir geçende yine saçma sapan bi konu açmışsın böyle millet açıklıyor onlarla dalga geçiyorsun amacın nedir biladerArkadaşlar Allah kendi yarattığı kuluna,neden hakaret kötü söz argo kullanır, insani hisler (sinirlenip plan yapıp ,öç/intikam almak) kusursuz yaratıcıda nasıl olur ?
İnsanlardan bazı BEYİNSİZLER “ Yöneldiğiniz kıbleden sizi çeviren nedir ? (Bakara 142)
Yasak olan şeyleri yapmakta diretenleri de “ AŞAĞILIK MAYMUNLAR olun ” diyerek ceza verdik (Araf 166)
Ey iman edenler! müşrikler bir PİSLİKTİR (Tevbe 28)
Böylece bizi ÖFKELENDİRİNCE onlardan ÖÇ aldık, hepsini suda boğduk.(Zuhruf55)
Ayrıca bugün israil gazze masumlar ne halde görüyorsunuz,firavunun bile etmediği zulmu masum halka uyguluyorlar.Allah ozaman öfkelenip intikam alıyordu
şuan niye almıyor ?
Asıl senin cevabın saçma sapan.Kuranı kerimi sorgulamak ayetlerini paylasmak yasak mı sorguluyorum işte aklıma takılanları felsefe başlığı altında insanlarla paylaşıyorum.Kimseyle dalga geçmiyorum burası bi tartışma ortamı cevaplar konuşurYa senin bu kuran ile alıp veremediğin nedir geçende yine saçma sapan bi konu açmışsın böyle millet açıklıyor onlarla dalga geçiyorsun amacın nedir bilader
Bu nasıl bir kitapki 1400 yıldır düzgün bir çevirisi yok herkes farklı ceviriyor.Benim okuduğum kuran meali diyanet işleri vakfı ve Elmalı hamdi yazıra aitSevgili kardeşim. 10 ayrı Kur'an çevirisi oku, 10 ayrı anlatım bulursun karşında. Senin okuduğun Kur'an mealini Yahudiler çevirmiş olmalı. Beyoğlu'n daki Tür-Alman kitap evinden veya hemen yanındaki adını hatırlamadığım İncil satan mağazadan almış olmalısın.
Hz muhammedin güzel bir sözü var.Kalbini mi açıp baktın da böyle söylersin ?Beyler şu konulara cevap vermeyin adamın derdi ya troll ya kavga çıkarmak
Burdan kalbin belli oluyor ortalık karıştırmak gibi bir derdin olmasa zaten buraya konu açmazdın neyse konuşmak zaman kaybıHz muhammedin güzel bir sözü var.Kalbini mi açıp baktın da böyle söylersin ?
Sen sorgulamiyorsun kardeşim sorgulamak adı altında dalga geçiyorsun sorgulayan adam açıklayanlarla dalga geçmez hadi işine!Asıl senin cevabın saçma sapan.Kuranı kerimi sorgulamak ayetlerini paylasmak yasak mı sorguluyorum işte aklıma takılanları felsefe başlığı altında insanlarla paylaşıyorum.Kimseyle dalga geçmiyorum burası bi tartışma ortamı cevaplar konuşur
Bu nasıl bir kitapki 1400 yıldır düzgün bir çevirisi yok herkes farklı ceviriyor.Benim okuduğum kuran meali diyanet işleri vakfı ve Elmalı hamdi yazıra ait
Hz muhammedin güzel bir sözü var.Kalbini mi açıp baktın da böyle söylersin ?
Sanane bilader.Burada felsefe başlığı adı altında açıyorum yöneticiler izin veriyor sen nasıl ortalığı karıştırmak dersin.Nerede küfür hakaret etmişim açık açık dini sorguluyorum ve cevap arıyorum diyorum sanaBurdan kalbin belli oluyor ortalık karıştırmak gibi bir derdin olmasa zaten buraya konu açmazdın neyse konuşmak zaman kaybı
Açıklamalrı yetersiz kalıyor bende ekstra soru soruyorum dalga geçtiğim 1 tane yer göster bekliyorum ??Sen sorgulamiyorsun kardeşim sorgulamak adı altında dalga geçiyorsun sorgulayan adam açıklayanlarla dalga geçmez hadi işine!
Kardeşim meal gösteren adamlara gülücük atıyorsun dalga geçiyorsun soyleyenlere o öyle değildir olmaz diye sabit fikirle hareket ediyorsun ayetle dalga geçiyorsun ortalığı karıştırmaktan başka işin yok bana başka yazma zaten cevapta vermem senin gibi boş insanlaraSanane bilader.Burada felsefe başlığı adı altında açıyorum yöneticiler izin veriyor sen nasıl ortalığı karıştırmak dersin.Nerede küfür hakaret etmişim açık açık dini sorguluyorum ve cevap arıyorum diyorum sana
Açıklamalrı yetersiz kalıyor bende ekstra soru soruyorum dalga geçtiğim 1 tane yer göster bekliyorum ??