igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,999
çok garip vallaSistemde bir mallık varda çözemedim çevrede bilgisayarcıda yok adam akıllı götürüp göstereyim. Zaten ramlerden sisteme bela okuyorum.
çok garip vallaSistemde bir mallık varda çözemedim çevrede bilgisayarcıda yok adam akıllı götürüp göstereyim. Zaten ramlerden sisteme bela okuyorum.
Harbiden şu adam topladı pc yi ne hallerde başı dertten kurtulmuyor.3 Fanlı kalın blok ekran kartım var sendeki karttan daha çok ısınıyor böyle olacağını bilsem hazır sistem alırdım sinirden kendimi parçalicam yakında harbi sinirimi bozuyor ya.
Her bilgisayarcıda işi bilmiyor ki. Sağlam adam bulmak lazım.Sorma hocam ya yakında bilgisayarcıda yok ki.
kartı başka kasada deneme şansın varmı tanıdık birinin pc de falan3 Fanlı kalın blok ekran kartım var sendeki karttan daha çok ısınıyor böyle olacağını bilsem hazır sistem alırdım sinirden kendimi parçalicam yakında harbi sinirimi bozuyor ya.
Var olanlar DDR3 devrinden kalma işte o yüzden yok diyorum zaten. Boşta 50 derece 7500f mi olur.Her bilgisayarcıda işi bilmiyor ki. Sağlam adam bulmak lazım.
Çevremde öyle biri yok birde kart çok uzun zaten sığacak kasa bulması da zor.kartı başka kasada deneme şansın varmı tanıdık birinin pc de falan
valla en mantiklisi uzay montaj o zaman anakartin kutusunun ustunde yaparsin o işi ekran kartina da desteklersin biseyleÇevremde öyle biri yok birde kart çok uzun zaten sığacak kasa bulması da zor.
colorful 5070 ekran karti var 80 dereceleri goruyo furmarkta komple genel bir sorun vsr bence parcalarida sifir zaten daha yenibana şu ihtimaller geliyor 1.si sistemdeki fanlar tozlu olması 2.si anakart mosfetleri kalitesiz olması 3. sizin bir şeyi yanlış yapmanız ama bana öyle gibi gelmedi 4. phantom spirit kusurlu mal var elinize fanlarda ya da borularda malzeme kalitesizliği var 5. kasanın fanları fazla kalitesiz bu arada şunuda söylemeden es geçmiyeyim kasayı yerde kullanmayın bir küçük sehpa bir şey koyun altına hava çıkışı temiz olsun yerde kalmasın forumda yazmakla bu kadar oluyor malesef en yakın zamanda bilgisayarcıya götürün büyük firmalara kusuruma bakmayın
Kusurluk bir durum yok hocam sistemi kuralı 2 ay olmadı. Montajı tamamen kendim yaptım varsa bir hata benim hatamdır. 1.Fanlar temiz 2.anakartın mosfetleri kalitesiz olabilir bununla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum 3.yanlış yaptığım bir şey olduğunu sanmıyorum macunu az sıktığımı düşünüp kendiyle gelen tf7yi silip mx6 sürdüm az olsa az sıkmadım fazla olsa taşmadı anlamadım. 4.Mal hakkında bilgim yok maalesef gaming genden aldım. 5. Kasanın egzoz fanı thermal rightın zaten kasada normalde egzoz gelmiyor. Kendi fanları da içeriyi serin tutuyor kasa kendi içerisi 40 derece ama işlemci ısınıyor. Götürebileceğim bir bilgisayarcı yok buradakiler ddr3 devrinden kalma ddr4den bile zor anlıyorlar.bana şu ihtimaller geliyor 1.si sistemdeki fanlar tozlu olması 2.si anakart mosfetleri kalitesiz olması 3. sizin bir şeyi yanlış yapmanız ama bana öyle gibi gelmedi 4. phantom spirit kusurlu mal var elinize fanlarda ya da borularda malzeme kalitesizliği var 5. kasanın fanları fazla kalitesiz bu arada şunuda söylemeden es geçmiyeyim kasayı yerde kullanmayın bir küçük sehpa bir şey koyun altına hava çıkışı temiz olsun yerde kalmasın forumda yazmakla bu kadar oluyor malesef en yakın zamanda bilgisayarcıya götürün büyük firmalara kusuruma bakmayın
Expo kapalıyken bu kadar ısınmıyor 80i gördüğünü görmedim max 73 oda full yükte. Ramleri 6000 mhz çalıştıramıyorum milli patriot viper ramler var. Expo1de boot etmiyor sistem expo2de ise 5600 cl36 çalışıyor şuan öyle açık zaten sistem ama ısınmaya yol açıyor sırf ısınıyor diye pbo -100 mhz co -30 çalıştırıyordum şuan o da yetmiyor.Ben anakartla, kasayla vs. ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ya konu sahibinin EXPO açınca sapıtıyor demesiyle alakalı voltajsal bir problem olabilir ya da soğutucunun işlemciye temas eden yüzünde problem olabilir.
Malları iade edebileceğimi bilsem şuan her şeyi tek tek kutular iade ederim biliyor musun o derece sıkıldım.valla en mantiklisi uzay montaj o zaman anakartin kutusunun ustunde yaparsin o işi ekran kartina da desteklersin biseyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
colorful 5070 ekran karti var 80 dereceleri goruyo furmarkta komple genel bir sorun vsr bence parcalarida sifir zaten daha yeni
Daha önce yaptım 5 dakika içinde 90 işlemci 52,5 ram oluyor. Sabit 90da durmuyor ama dalgalanıyor pbo o zaman - ayarlı değildi 105w çekiyordu işlemci.OCCT ile 10 dakikalık işlemci+RAM testi aç bakalım en fazla kaç derece olacak? @GUSE