Çözüldü✓ 7500F Phantom Spirit ile çok ısınıyor

Anakartın ve soğutucun ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8+4 pini 8 pine düşürdüm PBO CO -30 verdim anakarttan ECO mod açtım. Expo kapalı. 45 derece boşta yükte 81.5 oluyor. OCCTde 81.5 oluyor.
R23 yap puanlara bak bakalım birde.

Bende phantom spirit var 4 borulu assasins ile nasıl soğutabilirsin emin değilim. PBO ayarları yapmayı dene ilk.
benımkıde 4 borulu diye biliyorum .Stok soğutucu ile 93 dereceleri görüyordum bunu taktım 10 derece düştü sadece 80 küsürlerde takılıyor oyunlarda

benımkıde 4 borulu diye biliyorum .Stok soğutucu ile 93 dereceleri görüyordum bunu taktım 10 derece düştü sadece 80 küsürlerde takılıyor oyunlarda
Seninki 4 borulu işte benimki 6 borulu 2 kuleli :D PBO ayarlarından co -30 yapıp kontrol et bi faydası olacak mı diye

Macunu "x" şeklinde sürerek soğutucuyu takın kontrol etmek için yerinden kaldırmayın. Ama oyunda o kadar ısınmıyorsa sadece test programında çok ısınıyorsa normal olabilir.

Macunu "x" şeklinde sürerek soğutucuyu takın kontrol etmek için yerinden kaldırmayın. Ama oyunda o kadar ısınmıyorsa sadece test programında çok ısınıyorsa normal olabilir.
Konuyu okumadınız herhalde çözdük sorunu hocam macunla alakalı değildi.

Geri