Çözüldü✓ 7500F Phantom Spirit ile çok ısınıyor

Anakartın ve soğutucun ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8+4 pini 8 pine düşürdüm PBO CO -30 verdim anakarttan ECO mod açtım. Expo kapalı. 45 derece boşta yükte 81.5 oluyor. OCCTde 81.5 oluyor.
R23 yap puanlara bak bakalım birde.

Bende phantom spirit var 4 borulu assasins ile nasıl soğutabilirsin emin değilim. PBO ayarları yapmayı dene ilk.
benımkıde 4 borulu diye biliyorum .Stok soğutucu ile 93 dereceleri görüyordum bunu taktım 10 derece düştü sadece 80 küsürlerde takılıyor oyunlarda

benımkıde 4 borulu diye biliyorum .Stok soğutucu ile 93 dereceleri görüyordum bunu taktım 10 derece düştü sadece 80 küsürlerde takılıyor oyunlarda
Seninki 4 borulu işte benimki 6 borulu 2 kuleli :D PBO ayarlarından co -30 yapıp kontrol et bi faydası olacak mı diye

Macunu "x" şeklinde sürerek soğutucuyu takın kontrol etmek için yerinden kaldırmayın. Ama oyunda o kadar ısınmıyorsa sadece test programında çok ısınıyorsa normal olabilir.

Macunu "x" şeklinde sürerek soğutucuyu takın kontrol etmek için yerinden kaldırmayın. Ama oyunda o kadar ısınmıyorsa sadece test programında çok ısınıyorsa normal olabilir.
Konuyu okumadınız herhalde çözdük sorunu hocam macunla alakalı değildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,661
Üyeler
183,153
Son üye
askund
Geri