Motosiklet aldım, H.O mu G.O mu?

Sıkıntı olmaz googleden iyi bir yere götürürsün ama bilmen lazım çinli motorlar 1000km yada 2000 kmde yağ deişiyo para yanar o konuda :/
İlk 1-2 bakımı servislerinde yaptırmayı düşünüyorum, zaten memnun kalmazsam uğramam bir daha. Yağını mağını öğrenirim kendim değiştirmeyi 5 dakikalık iş, onun için de servise gidip durmam elbet. Sadece dediğim gibi ilk 1-2 bakım için göstertirim.

İlk 1-2 bakımı servislerinde yaptırmayı düşünüyorum, zaten memnun kalmazsam uğramam bir daha. Yağını mağını öğrenirim kendim değiştirmeyi 5 dakikalık iş, onun için de servise gidip durmam elbet. Sadece dediğim gibi ilk 1-2 bakım için göstertirim.
Kitapçığında hangi yağ daha iyi olur o yazar mesela 10 w40 var 5w 50 var bunlar akışkanlığı belirliyor genelde sıcak bir yerde yaşıyorsan koyu yağ al soğuk bir yerde yaşıyorsan akışkan bir yağ al önerim castrol alman motulden biraz daha pahalı ama daha iyi

Fiyat ne kadar değer bilemiyorum. H.o

Ben biliyorum, kesinlikle değmez. Daha ucuza çok daha güzel motorlar var ama işte yaşadığım şehirde yoktu.. Teşekkür ederim.
Benim babam Edirne'den Partner getirtmeye çalışıyordu

Kitapçığında hangi yağ daha iyi olur o yazar mesela 10 w40 var 5w 50 var bunlar akışkanlığı belirliyor genelde sıcak bir yerde yaşıyorsan koyu yağ al soğuk bir yerde yaşıyorsan akışkan bir yağ al önerim castrol alman motulden biraz daha pahalı ama daha iyi
Biraz Vatan dışında PC aldırmayan aileler gibi oldu benim mevzu 🤣

Olsun motor motordur :D sonuçta a dan b ye gidiyor
Umarım gider, bozulmaz. :D Aklımı hala Mondial kurcalıyor, acaba daha mı iyi olurdu, ömrü daha mı uzun olurdu, daha mı az bozulurdu, servisinde başım daha az ağrırdı vs... Çanta, kask, lastik masrafı da olmayacaktı.. Varsın 24 model olsun ne olacaktı.. Bilemiyorum. :D

Umarım gider, bozulmaz. :D Aklımı hala Mondial kurcalıyor, acaba daha mı iyi olurdu, ömrü daha mı uzun olurdu, daha mı az bozulurdu, servisinde başım daha az ağrırdı vs...
Servis evet daha iyi olurdu ama mondial direkt paslanıyor 2 3 seneye kalmadan şasi çatlatıyor

Servis evet daha iyi olurdu ama mondial direkt paslanıyor 2 3 seneye kalmadan şasi çatlatıyor
Revolt 2-3 sene de gitmeyebilir. 🤣 Mondial alacak olsaydım şu rengi alabilecektim:
Birazcık kötü bana kalırsa, çok cırtlak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,289
Üyeler
186,464
Son üye
Burakkayax
Geri