tgden bana yazan sen değil miydinKZ ZS10 Pro modelini gören var mı ? bulamadım sitede
Hayır hocam size hiçbir yerden yazmadımtgden bana yazan sen değil miydin
ben mikrofonsuz olanı 360 liraya aldım 31indecastor pro 460 TL'ye geliyor normal mi fiyat?
Castor Pro aldım. İkisi götürür beni.tiz olarak zsn pro 2 ile libra fena değil sanırım
puanları eklememişim normal castorun improved bassını almıştım harmanda aklım kalmıştı. şimdi castor pro harman aldım 367 TL'ye geldi teşekkürler konu sahibine.ben mikrofonsuz olanı 360 liraya aldım 31inde
Fiyatı için iyi kulaklık ama kablosu kötü yineCastor bass nasıldır?
Edc proElimde zaten edx pro var ama söylendiği gibi tiz biraz kötü. Daha iyi hangi model var?
Hocam müzik ve dcde konuşmalık ne tercih edilir? Dcde konuşmalık derken harici mikrofonum var. Oyun için kzler kötü diye duydum ondan oyundayken varsayılan kulaklığı kullanacağım da artık başımda kulaklık çukuru oluştu. Dolayısıyla oyun dışında kullanmalık arıyorum castor bass iş görür mü yoksa başka model tercih edilebilir mi? Tiz yüksek olmasın edx pro kulağımı aşırı rahatsız etti.Fiyatı için iyi kulaklık ama kablosu kötü yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edc pro
merhaba hocam bu ucuz yollu iemler hakkında biliyor gibisiniz bu konuda bahsedilen iemlerin aralarında inanılmaz fark var mı acaba yoksa ufak tefek mi? ilk defa geçen qkz ak6 almıştım.Fiyatı için iyi kulaklık ama kablosu kötü yine
Edc pro
300 liralık olanlar gerçekten iyi modeller tiz bas oyun için bille kullanilabilir belkimerhaba hocam bu ucuz yollu iemler hakkında biliyor gibisiniz bu konuda bahsedilen iemlerin aralarında inanılmaz fark var mı acaba yoksa ufak tefek mi? ilk defa geçen qkz ak6 almıştım.
https://tr.shein.com/KZ-KZ-Merga-Up...lack-p-123302769.html?mallCode=1&imgRatio=1-1 son stoğu ben aldım yenilenir büyük ihtimalmerga yı nerden ne kadara aldınız hocam
1.5 hafta oldu herhaldene zaman sipariş verdin hocam
9kaç günde geldi kargo
Merga ne kadara geliyor?https://tr.shein.com/KZ-KZ-Merga-Up...lack-p-123302769.html?mallCode=1&imgRatio=1-1 son stoğu ben aldım yenilenir büyük ihtimal
1.5 hafta oldu herhalde
12