❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Fiyatı için iyi kulaklık ama kablosu kötü yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edc pro
Hocam müzik ve dcde konuşmalık ne tercih edilir? Dcde konuşmalık derken harici mikrofonum var. Oyun için kzler kötü diye duydum ondan oyundayken varsayılan kulaklığı kullanacağım da artık başımda kulaklık çukuru oluştu. Dolayısıyla oyun dışında kullanmalık arıyorum castor bass iş görür mü yoksa başka model tercih edilebilir mi? Tiz yüksek olmasın edx pro kulağımı aşırı rahatsız etti.

Fiyatı için iyi kulaklık ama kablosu kötü yine

Edc pro
merhaba hocam bu ucuz yollu iemler hakkında biliyor gibisiniz bu konuda bahsedilen iemlerin aralarında inanılmaz fark var mı acaba yoksa ufak tefek mi? ilk defa geçen qkz ak6 almıştım.

merhaba hocam bu ucuz yollu iemler hakkında biliyor gibisiniz bu konuda bahsedilen iemlerin aralarında inanılmaz fark var mı acaba yoksa ufak tefek mi? ilk defa geçen qkz ak6 almıştım.
300 liralık olanlar gerçekten iyi modeller tiz bas oyun için bille kullanilabilir belki
1dolarlık olanlar da fiyatlarına göre iyi iş çıkaran modeller çok yüksek beklentileriniz olmasın onlar için

merga yı nerden ne kadara aldınız hocam
https://tr.shein.com/KZ-KZ-Merga-Up...lack-p-123302769.html?mallCode=1&imgRatio=1-1 son stoğu ben aldım yenilenir büyük ihtimal

ne zaman sipariş verdin hocam
1.5 hafta oldu herhalde

kaç günde geldi kargo
9

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,290
Üyeler