Yeni aldığım pc mavi ekran verip oyunlarda çöküyor

Beyron

80+
Reaksiyon skoru
3
3 gün önce itopyadan aldığım pc mavi ekran verip oyunların 10 dk sında çöküyor ve nedenini çözemedim ama işlemcim boşta 60-70 derece arasında oynuyor sizce bu normalmi sizce sorunun kaynağı nedir?

işlemci amd 9600x
ekrankartı rtx 5060ti
sıvı soğutma 3 fanlı bitfenix
ssd kioxia exceria plus g3

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-04 215017.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-04 215017.webp
    49.5 KB · Hit: 26
3 gün önce itopyadan aldığım pc mavi ekran verip oyunların 10 dk sında çöküyor ve nedenini çözemedim ama işlemcim boşta 60-70 derece arasında oynuyor sizce bu normalmi sizce sorunun kaynağı nedir?

işlemci amd 9600x
ekrankartı rtx 5060ti
işlemci soğutucusunda macun varmı söküp bak bazen yamuk takıyorlar yandan bakınca yamukmu görürsün

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-04 161111.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-04 161111.webp
    32.5 KB · Hit: 17

işlemci amd 9600x
ekrankartı rtx 5060ti
Ram bu mu

Geçen hafta Windows 11’de bir SSD krizi yaşandı; birden fazla markanın bazı SSD modelleri bozuldu. Senin modelini de yazdım ve çeşitli yabancı kaynaklarda şikayetler mevcut. Bu güncelleme kaynaklı mı, yoksa SSD’den mi kaynaklı, kesin olarak söyleyemem; sadece bilmeni isterim.

Ram OC açıksa, kapat hocam.

Geçen hafta Windows 11’de bir SSD krizi yaşandı; birden fazla markanın bazı SSD modelleri bozuldu. Senin modelini de yazdım ve çeşitli yabancı kaynaklarda şikayetler mevcut. Bu güncelleme kaynaklı mı, yoksa SSD’den mi kaynaklı, kesin olarak söyleyemem; sadece bilmeni isterim.
evet görmüştüm ama bu sabah o güncellemeyi kaldırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram OC açıksa, kapat hocam.
hocam nerden kapatılıyor onuda söylersen çok yardımcı olursun

evet görmüştüm ama bu sabah o güncellemeyi kaldırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nerden kapatılıyor onuda söylersen çok yardımcı olursun
bilgisayarı yeniden başlat, f2 veya del ile biosa gir, bir yerde Expo yazmalı. En kötü OC memory de olmalı. Anakartını bilmediğim için🙃

ram hızı 5200 fln mı şu an?

Bende yeni aldığımda yaşadım. Bios sürümü eski olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri