🔥İndirim Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.888₺

Tekrar temmuzdaki indirimli fiyata düşmüş. Bu fiyata rakipsiz. Zaten 20k altına qled yok
Valla neredeyse ben de alicam fakat daha yuksek fiyata, daha kaliteli biseyler alma cabasindayim ama fiyat cok cezbedici. Arayanlar icin. Ugrasmadan saglam bi içerik tanitim videosu buldum, buradan da link plarak paylasicam, ürünü detaylica izleyebilirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla neredeyse ben de alicam fakat daha yuksek fiyata, daha kaliteli biseyler alma cabasindayim ama fiyat cok cezbedici. Arayanlar icin. Ugrasmadan saglam bi içerik tanitim videosu buldum, buradan da link plarak paylasicam, ürünü detaylica izleyebilirler.
Bu arada evet, 1 ay onceki video da bile fiyat 15k olarak belirtilmis. Yani ya sıkça bu fiyatlara düşüyor, ya da fiyat bu band da zaten.

Bizde 2010'larda aldığımız sony lcd tvyi kullanıyoruz, 30sn 1dk sürede açılıyor artık. Hala taş gibi sony kalitesi ama yeni bir cihaz alma vakti geldi gibi. 40 inç kocaman çerçeveli sony tvnin çıktığı yere sığarmı sizce bu cihaz?
Valla bizimkisi hemen açılıyor bi kere bozulmuştu yaptırdık hala devam.

Sığmaz hocam, 58 inç büyük

baktım komple dolduracak gibi, 15k az para değil benim için maaşımın yarısı kadar. o kısım düşündürüyor şuanda
Ben hiç türkiye de alt ve orta sınıfın maaşının yarısıyla tv alabildiğini hatırlamıyorum

Bu arada evet, 1 ay onceki video da bile fiyat 15k olarak belirtilmis. Yani ya sıkça bu fiyatlara düşüyor, ya da fiyat bu band da zaten.
Temmuzda bi kaç günlüğüne bu fiyata düşmüştü. Daha altına satıldığını görmedim

Ben hiç türkiye de alt ve orta sınıfın maaşının yarısıyla tv alabildiğini hatırlamıyorum

Temmuzda bi kaç günlüğüne bu fiyata düşmüştü. Daha altına satıldığını görmedim
Zaten alinabilir bi tv, eger durum boyleyse ihtiyac dahipleri kesinlikle degerlendirsin

Bizde 2010'larda aldığımız sony lcd tvyi kullanıyoruz, 30sn 1dk sürede açılıyor artık. Hala taş gibi sony kalitesi ama yeni bir cihaz alma vakti geldi gibi. 40 inç kocaman çerçeveli sony tvnin çıktığı yere sığarmı sizce bu cihaz?
Sığmaz kenarları kalın desen en fazla 50 inçe denk olur 58 baya büyük metre varsa ölçün 128.5 x 75 ayaksız ürün boyutları ayaklı 80.5 yükseklik oluyor

Alt sınıf derken hocam? Yurtdışında amele adamlar bir gün çalışmasıyla çok daha iyilerini alabilir.

Sığmaz kenarları kalın desen en fazla 50 inçe denk olur 58 baya büyük metre varsa ölçün 128.5 x 75 ayaksız ürün boyutları ayaklı 80.5 yükseklik oluyor

Valla tam olacak gibi olmazsa da yeni tv ünitesi sahibi oluruz 😂

Alt sınıf derken hocam? Yurtdışında amele adamlar bir gün çalışmasıyla çok daha iyilerini alabilir.

Valla tam olacak gibi olmazsa da yeni tv ünitesi sahibi oluruz 😂
Tamam işte onlar hep alıyodu türko hiç bi zaman alamıyodu

• Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
Ben de düşünüyordum salondaki 50 inç Next tvyi odama alıp, salona bunu almayı ama başıma bu geldi gece, bir anda böyle oldu tv. Mart 2024te almıştım garantisi devam ediyor. Servise bugün ulaşamadım, yarın arayacağım. mağdur olursam next almam daha.

Ekler

• 20250906_231958.webp
    20250906_231958.webp
    751.2 KB · Hit: 109
Bende eve dusuk butceli bisey bakiyordum aldim sagolun, eve gelince kontrol etmem gereken hususlar neler acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,756
Üyeler
183,332
Son üye
Shelby-GT
Geri