ne yaziyor anlamadik ki duzgun ve fotograf ekleyerek anlatsaydin keskeben iphone kullanıyordum oradan steam mobilde yanlışlıkla açılışta mobilden giriş yapıp sonra pc girişi yapılmasını yaptım şuan android kullanıyorum steam yüklüyorum giriş yapıyorum pc deki aynı yazan şeyi yazıyor
Iphone sendeyse steam guardı taşı yapben iphone kullanıyordum oradan steam mobilde yanlışlıkla açılışta mobilden giriş yapıp sonra pc girişi yapılmasını yaptım şuan android kullanıyorum steam yüklüyorum giriş yapıyorum pc deki aynı yazan şeyi yazıyor
iphone ekranı kırıldı kullanamıyorum eski zaten iphone 7Iphone sendeyse steam guardı taşı yap
Iphone sende değilse androidde giriş yapmadan önce steam guarda erişemiyorum seçeneğini seç
steam guarda erişemiyorum yaptım yine olmuyorIphone sendeyse steam guardı taşı yap
Iphone sende değilse androidde giriş yapmadan önce steam guarda erişemiyorum seçeneğini seç
bilgisayarda çıkan yazının aynısı android telefonumda çıkıyor girişinizi tamamlamak için steam mobil uygulamasını kullanın... yazıyorBiz adamın telefonunda değil miyiz? Görmüyor muyuz ne yazdığını?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazıyı paylaş, ne diyor okuyalım.
Uygulamaya erişimin yoksa geçirmez seni.bilgisayarda çıkan yazının aynısı android telefonumda çıkıyor girişinizi tamamlamak için steam mobil uygulamasını kullanın... yazıyor