Steama giriş yapamıyorum yardım edin

yusufkay

80+
Reaksiyon skoru
35
ben iphone kullanıyordum oradan steam mobilde yanlışlıkla açılışta mobilden giriş yapıp sonra pc girişi yapılmasını yaptım şuan android kullanıyorum steam yüklüyorum giriş yapıyorum pc deki aynı yazan şeyi yazıyor

ben iphone kullanıyordum oradan steam mobilde yanlışlıkla açılışta mobilden giriş yapıp sonra pc girişi yapılmasını yaptım şuan android kullanıyorum steam yüklüyorum giriş yapıyorum pc deki aynı yazan şeyi yazıyor
ne yaziyor anlamadik ki duzgun ve fotograf ekleyerek anlatsaydin keske

Iphone sendeyse steam guardı taşı yap
Iphone sende değilse androidde giriş yapmadan önce steam guarda erişemiyorum seçeneğini seç

Iphone sende değilse androidde giriş yapmadan önce steam guarda erişemiyorum seçeneğini seç
iphone ekranı kırıldı kullanamıyorum eski zaten iphone 7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam guarda erişemiyorum yaptım yine olmuyor

Biz adamın telefonunda değil miyiz? Görmüyor muyuz ne yazdığını?

Yazıyı paylaş, ne diyor okuyalım.

Biz adamın telefonunda değil miyiz? Görmüyor muyuz ne yazdığını?

Yazıyı paylaş, ne diyor okuyalım.
bilgisayarda çıkan yazının aynısı android telefonumda çıkıyor girişinizi tamamlamak için steam mobil uygulamasını kullanın... yazıyor

bilgisayarda çıkan yazının aynısı android telefonumda çıkıyor girişinizi tamamlamak için steam mobil uygulamasını kullanın... yazıyor
Uygulamaya erişimin yoksa geçirmez seni.

hesabı geri aldım steam destekten tekrardan çok sağ olun

Geri