Kablosuz Destekli MP3 Player Önerisi

Reaksiyon skoru
3
Okula gidip gelirken ve evde uzanırken kullanmak için bir MP3 Player istiyorum. Hem kablolu hem kablosuz kullanırım ama muhtemelen okula gidip gelirken kablosuz kullanırım. Bütçe 1000 TL. Okul akıllı telefonları yasakladığı için MP3 Player baktığımıda belirteyim. Önerilerinizi bekliyorum :)

Okula gidip gelirken ve evde uzanırken kullanmak için bir MP3 Player istiyorum. Hem kablolu hem kablosuz kullanırım ama muhtemelen okula gidip gelirken kablosuz kullanırım. Bütçe 1000 TL. Okul akıllı telefonları yasakladığı için MP3 Player baktığımıda belirteyim. Önerilerinizi bekliyorum :)
Yıllar yıllar evel bir mp3 çalarım vardı şimdi olsa 2k isteseler gene veririm ama bulamıyorum tam istediğin gibiydi hem kulaklık hemde dahili hoparlör vardı craitive zen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle kaliteli bir ses yok yani ah ah askerdeyken çok dinlerdim

Bir bak yinede işini görür

Son düzenleme:
Yıllar yıllar evel bir mp3 çalarım vardı şimdi olsa 2k isteseler gene veririm ama bulamıyorum tam istediğin gibiydi hem kulaklık hemde dahili hoparlör vardı craitive zen

Böyle kaliteli bir ses yok yani ah ah askerdeyken çok dinlerdim

Bir bak yinede işini görür
sağolun hocam ama MP4 özelliği olursa okul kabul etmeyebilir. Bana sadece MP3 çalar lazım. Birde ben hiç dahili hoparlörü kullanmıyacağım muhtemelen. hep kablosuz kulaklık ile dinlerim

Ha sen Bluetoot tipi istiyorsun
Kablosuz diyince dahali hoparlör anladım

Geri