2K26 Açılmıyor Steam

Reaksiyon skoru
36
hocalarım merhaba nba oyununu steamden çalıştırmayı denediğimde 2k26 yazısı geliyor easy anti cheat yazısı biraz duruyor başlatılıyor diyor ve başlatılmıyor steame gelince nba oyunu çalıştırılmıyor olarak gözüküyor (yani oyun çalışırken steamde yeşil oluyor ya o yazı griye dönüyor direkt tekrardan) yardımcı olursanız çok sevinirim.

hocalarım merhaba nba oyununu steamden çalıştırmayı denediğimde 2k26 yazısı geliyor easy anti cheat yazısı biraz duruyor başlatılıyor diyor ve başlatılmıyor steame gelince nba oyunu çalıştırılmıyor olarak gözüküyor (yani oyun çalışırken steamde yeşil oluyor ya o yazı griye dönüyor direkt tekrardan) yardımcı olursanız çok sevinirim.
hocam bende aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi?

Sorunu çözebildiniz mi?
hocalarım çözdüm sorunu beklemeniz lazım sadece. oyunu hep offline modda çalıştırın (steamden oyunu açınca 2 tane seçenekten alttaki seçenek) karşınıza beyaz bir kutuda retry ve okey yazısı geliyor ise hala giremezsiniz demek oluyor bu şekilde geliyor ise normal çalıştırmaya hiç uğraşmayın olmayacak çünkü. biraz bekleyin (24 saat - 48 saat diye tahmin ediyorum açıkcası) ondan sonra girebiliyorsunuz oyuna çalıştığında oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri