Yardım Xbox 9. Nesil vs Cyclone 2

VVentos

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
2500
2500TL'ye kadar bütçem var. Hepsiburada üzerinden kupon+parolapara kullanarak sıfır Xbox kolunu 2500 TL'ye alabiliyorum. Eğer sahibinden üzerinden satın alırsam da ilan sahipleriyle konuştum. Kampanya kullanarak 1500-1600 TL'ye ikinci el kutulu cihaz alma ihtimalim var.
Bunun yanında kafamı karıştıransa Cyclone 2. Whatgeek üzeinden parolapara kullanarak 2100TL'ye sıfır Cyclone2 alabiliyorum.
XBOX Konsoluna sahip değilim fakat ileride eğer alırsam kesinlikle Xbox alacağımdır. Şu anda PC için kullanacak olsam da ileride XBOX alabilirim.
Bu iki cihazdan hangisini almamı önerirsiniz ? İkinci el alınacak Xbox kollarında bir sorun yaşamam için sormam gereken teknik soruları söyler misiniz ?
İyi forumlar.

Xboxun adı bile geçmez bu vsde. (kol koleksiyonum var, xbox 9. nesile de sahibim)

xbox genel olarak çoğu kolun gerisinde zaten cyclone 2.

İleride Xbox alacak bile olsan kalite/hissiyat/rahatlık açısından Cyclone2 tek geçer diyorsunuz yani doğru mu anladım ?

İleride Xbox alacak bile olsan kalite/hissiyat/rahatlık açısından Cyclone2 tek geçer diyorsunuz yani doğru mu anladım ?
İlerde xbox alacaksan G7 Pro al düşünmeden xbox lisanslı hem cyclone 2 den daha iyi hem de lisans artısı var.

ileride xbox alacaksan xbox kolu tavsiyemdir çünkü ileride fazladan tekrar bi xbox kolu almanıza gerek kalmaz ve xbox kolu da gayet iyidir kendim kullanıyorum.

İlerde xbox alacaksan G7 Pro al düşünmeden xbox lisanslı hem cyclone 2 den daha iyi hem de lisans artısı var.
Şu anda ekstra teknolojik alet harcamaları da yapıyorum o yüzden +3000 TL ekleme gibi bir lüksüm yok. İleride Xbox alacağım kesin değil, şu anda ve en az 1 yıl boyunca PC üzerinden kullanılacak kol.
GTA 6 çıktığında konsol almayı planlıyordum açıkçası.
Sizin yorumlarınız nedir cyclone2 ve 9. nesin xbox kapışmasında ? Xbox alsam cyclone2 almadığım için pişman olur muyum ?
@freygasm @emreBeoa

Şu anda ekstra teknolojik alet harcamaları da yapıyorum o yüzden +3000 TL ekleme gibi bir lüksüm yok. İleride Xbox alacağım kesin değil, şu anda ve en az 1 yıl boyunca PC üzerinden kullanılacak kol.
Sizin yorumlarınız nedir cyclone2 ve 9. nesin xbox kapışmasında ? Xbox alsam cyclone2 almadığım için pişman olur muyum ?
@freygasm @emreBeoa
xbox alıcağın kesinse xbox sertifikası olan bir model al.

xbox alıcağın kesinse xbox sertifikası olan bir model al.
Kesin değil fakat ikinci el ileride yine 1800TL civarına 2. kolu alırım para biriktirip :giggle:
Benim için önemli olan şu anda Cyclone2 ile 9. Nesil Xbox kolunun kalite ve hissiyat farkı.

Kesin değil fakat ikinci el ileride yine 1800TL civarına 2. kolu alırım para biriktirip :giggle:
Benim için önemli olan şu anda Cyclone2 ile 9. Nesil Xbox kolunun kalite ve hissiyat farkı.
cyclone 2 kol olarak çok daha iyi

@freygasm @emreBeoa
whatgeek'den 3200-3400 e vergi kargo dahil geliyor +3000'i nerden çıkardın anlamadım

Geri