Yardım Xbox 9. Nesil vs Cyclone 2

Şu anda ekstra teknolojik alet harcamaları da yapıyorum o yüzden +3000 TL ekleme gibi bir lüksüm yok. İleride Xbox alacağım kesin değil, şu anda ve en az 1 yıl boyunca PC üzerinden kullanılacak kol.
GTA 6 çıktığında konsol almayı planlıyordum açıkçası.
Sizin yorumlarınız nedir cyclone2 ve 9. nesin xbox kapışmasında ? Xbox alsam cyclone2 almadığım için pişman olur muyum ?
@freygasm @emreBeoa
Kesinlikle pişman olursun niye diye sorcaksın;
Xbox alıyorsan ya pil sarjedicin olcak ya da ekstra batarya paketi alcaksın +1k yoksa pil dayanmaz. + xbox kolunda bi süre sonra drift yaşayacaksın cyclone 2de halleffect oldugu icin yasama sansın çoooooook düşük hatta yok gibi. Eğer görünüş anlamında arada kaldı isen gamesir supernova da cyclone ile eş değer bir ürün. İkisi de dahili bataryalı yani şarja tak kullan. Ekstra olarak kapakları değişebiliyor. Yandaki tuşlar membran cycloneun aksine. + daha uzun batarya süresi var. Ben mekanik sevmiyorum kolda o yüzden daha çok supernovayı kullanıyorum günlük olarak.

Hayır cyc 2'ye whatgeekden bakıp ona neden gizaladan baktın anlamadım :D whatgeeke maili yapıştırırsın declare ederler yanwenle %90 vergi çıkmadan gelir wwe alırsa.
Ne gibi bir mail atacağım ve mail neye yarayacak ? Ekstra vergi çıkma gibi bir durumu olur mu ki gümrükten geçerken ? Şu anda elimde olan kampanyalarla
G7 Pro 2880
Cyclone 2 2130
Xbox 2470
2. El Xbox 1600
Oluyor.

Ayrıca şuan supernova fiyatına baktım, fiyatı zamlı değil. Yd fiyatıyla eşdeğer gizala sitesinde.

Ne gibi bir mail atacağım ve mail neye yarayacak ? Ekstra vergi çıkma gibi bir durumu olur mu ki gümrükten geçerken ? Şu anda elimde olan kampanyalarla
G7 Pro 2880
Cyclone 2 2130
Xbox 2470
2. El Xbox 1600
Oluyor.
Fiyatı faturada düşük göstermelerini isteyeceksin 30 euro sınırına takılmamak için aralarından en iyisi g7 pro

G7 Pro 2880
Cyclone 2 2130
Xbox 2470
2. El Xbox 1600
Oluyor.
Ekstra vergi çıkma ihtimali her zaman var maalesef.

Kesinlikle pişman olursun niye diye sorcaksın;
Xbox alıyorsan ya pil sarjedicin olcak ya da ekstra batarya paketi alcaksın +1k yoksa pil dayanmaz. + xbox kolunda bi süre sonra drift yaşayacaksın cyclone 2de halleffect oldugu icin yasama sansın çoooooook düşük hatta yok gibi. Eğer görünüş anlamında arada kaldı isen gamesir supernova da cyclone ile eş değer bir ürün. İkisi de dahili bataryalı yani şarja tak kullan. Ekstra olarak kapakları değişebiliyor. Yandaki tuşlar membran cycloneun aksine. + daha uzun batarya süresi var. Ben mekanik sevmiyorum kolda o yüzden daha çok supernovayı kullanıyorum günlük olarak.
Supernova daha da ucuza geliyormuş! Ama dediğin gibi sanırım özellikler bakımından bataryası daha yüksek olsa da charging dock + mekanik tuşlardan Cyc2 önde.
Supernova 1800'e geliyor şu anda.
Ben yalnızca DS4 kullandım hayatımda, mekanik ile membranın kollarda farkı nedir ki ? Benim de supernova alıp geçmemi mi önerirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra vergi çıkma ihtimali her zaman var maalesef.
Fiyatı faturada düşük göstermelerini isteyeceksin 30 euro sınırına takılmamak için aralarından en iyisi g7 pro
Mail atıp 30 euro sınırını geçmemeleri için rica ederim anladım. Cyc2 - Supernova ikilisi arasından birisi daha pahalı ve mekanik olmasına rağmen Supernova mı önerirdiniz ?
G7 Pro'nun en iyi olduğunu biliyorum. Hem zaten Xbox onaylı.

Supernova daha da ucuza geliyormuş! Ama dediğin gibi sanırım özellikler bakımından bataryası daha yüksek olsa da charging dock + mekanik tuşlardan Cyc2 önde.
Ben yalnızca DS4 kullandım hayatımda, mekanik ile membranın kollarda farkı nedir ki ? Benim de supernova alıp geçmemi mi önerirsin.
Supernovada da charging dock var hatta daha şık kolla senkron rgb yanıyor altında.
1744108849847.webp

Bende cyclone 2 de var. Yan tuşların mekanik olması çok büyük bir artı değil daha çok tercih. Keza 15-20m ömürlü mekanik switchler kullanıyor o da çok büyük artı değil çünkü membranın da ömrü o kadar sayılır.
Özellik olarak iki kol neredeyse eşdeğer, birbirlerinden iyi oldukları ufak 2-3 fark var.

Mail atıp 30 euro sınırını geçmemeleri için rica ederim anladım. Cyc2 - Supernova ikilisi arasından birisi daha pahalı ve mekanik olmasına rağmen Supernova mı önerirdiniz ?
G7 Pro'nun en iyi olduğunu biliyorum. Hem zaten Xbox onaylı.
Cyclone 2 kendi sitesinde 55usd, supernova 50usd. Arada fark yok kadar az. Ki supernova daha sonradan çıktı. Trde fiyat farkı fazla sadece.

Kablolu, özellik olarak eşdeğer. Aynı paraya kablosuz almak daha mantıklı. Fiyatı mantıksız.
Çok teşekürler. Şu anda ödeyeceğim fiyatlar bu biçimde. İçlerinden birine karar vereceğiz artık :(

G7 Pro YD 2880
Cyclone 2 YD 2130
Cyclone 2 TR 2770
Supernova YD 1800
Supernova TR 2100
Xbox 2470
2. El Xbox 1600

Çok teşekürler. Şu anda ödeyeceğim fiyatlar bu biçimde. İçlerinden birine karar vereceğiz artık :(

G7 Pro YD 2880
Cyclone 2 YD 2130
Cyclone 2 TR 2770
Supernova YD 1800
Supernova TR 2100
Xbox 2470
2. El Xbox 1600
Yd kesinlikle bulaşmayın. Çok büyük farklar yok riske değmez. 30usd üzerinde olduğu için sürpriz vergiler veya ürünün gümrükte kalması gibi sorunlar yaşayıp paranızı hiç etme ihtimaliniz yüksek. Cyclone 2/supernovadan beğendiğinizi alın. Supernova customization konusunda daha iyi, ekstra değiştirilebilir kapakları satılıyor yine gizalada.

Konuşmaya gerek yok bile direk Cyclone 2

ekstra para çıkabilirsen machenike g5 pro v2 de alabilirsin hotswap analogları ve optik switchleri var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,598
Üyeler
183,143
Son üye
keremipk
Geri