Hocam Dram ne oluyor tam olarak? Ve laptopa uygun mudur benimBütçe belirtilmediği için uygun sayılabilecek fiyatlı bir ürün bıraktım . 2.399 Şu an da. Gen 4 M2.
![]()
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sistemi yeni aldığına mı kurcan yoksa yedekleme vs icin mı istiyorsunuzArkadaşlar 1TB m2 Ssd önerisi istiyorum hızı yüksek olursa güzel olur bütçe de çok uçuk bir şey değil fp önerisi güzel olur.Laptop Acer Nitro 16
Hocam sistem laptopun kendisiyle gelen ssd de kurulu değişiklik yapmam muhtemelen.Oyun kurulumu ve Autocad falan kurulumu yapıcam mühendislik içinSistemi yeni aldığına mı kurcan yoksa yedekleme vs icin mı istiyorsunuz
Anladım o zaman en ucuz 1 tb olanı alın akakceden ve epeyden bakabilirsiniz günlük fiyatlarda oynama oluyor. 512gb düşünürseniz sıfır var bende. Bu arade Acer da laptop açmak garantiyi bozuyor bilginiz olsun. Servise vermicekseniz kutu ile taşınabilir olarak da kullanabilirsinizHocam sistem laptopun kendisiyle gelen ssd de kurulu değişiklik yapmam muhtemelen.Oyun kurulumu ve Autocad falan kurulumu yapıcam mühendislik için
Mecbur servise mi gitmem gerekiyor istanbula? Ve bu Ssd uygun mudurAnladım o zaman en ucuz 1 tb olanı alın akakceden ve epeyden bakabilirsiniz günlük fiyatlarda oynama oluyor. 512gb düşünürseniz sıfır var bende. Bu arade Acer da laptop açmak garantiyi bozuyor bilginiz olsun. Servise vermicekseniz kutu ile taşınabilir olarak da kullanabilirsiniz
Laptop içini açmak garanti dışı hocam. 2024 den sonra böyle karar aldilar.Ram, ssd, macun degisimi kendiniz yaparsanız hepsi garanti dışı kalıyor. Mecbur servise verip öyle yapmanız lazım. Hangi ssd den bahsediyorsunuz goremedimMecbur servise mi gitmem gerekiyor istanbula? Ve bu Ssd uygun mudur
Ssd de dram geçici veri depolama durumu dur. Dramli ssd asıl yüksek veri depolarken hızın çok düşmemesini sağlar sabit tutar.Hocam Dram ne oluyor tam olarak? Ve laptopa uygun mudur benim
Hocam Asus böyle bir şey yapmadı ama arkadaşa ne değişik bir şey İstanbula gitme durumum yok üniversite açılıyor müsait değilim ve üniversiteye kadar yapmam gerekLaptop içini açmak garanti dışı hocam. 2024 den sonra böyle karar aldilar.Ram, ssd, macun degisimi kendiniz yaparsanız hepsi garanti dışı kalıyor. Mecbur servise verip öyle yapmanız lazım. Hangi ssd den bahsediyorsunuz goremedim
Ssd alıp laptopla teknik servise kargolamaniz lazım. Ya da taşınabilir ssd kutusu alıp o şekilde kullanacaksınız. Depolama içinse size taşınabilir ssd yapabilirim. Ama hız USB 400 type c kabloda 800 900 hızları görürHocam Asus böyle bir şey yapmadı ama arkadaşa ne değişik bir şey İstanbula gitme durumum yok üniversite açılıyor müsait değilim ve üniversiteye kadar yapmam gerek
Hocam taşınabilir düşünmüyorum.Kargolamayla ortalama kaç günde gelir bilgisayar?Ssd alıp laptopla teknik servise kargolamaniz lazım. Ya da taşınabilir ssd kutusu alıp o şekilde kullanacaksınız. Depolama içinse size taşınabilir ssd yapabilirim. Ama hız USB 400 type c kabloda 800 900 hızları görür