Yardım 32 bin liraya i7 laptop buldum iyi midir

laptopun özellikleri bunlar

rtx 3060
i7 12700h işlemci
1tb ssd
32gb ram ddr4 3200mhz
iyi değilse siz farklı önerir misiniz?
Ne yapilcak kardeşim laptop ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

32bine kötü çünkü 5050 ekran kartı saf güçte ve mfgde daha iyi değmez 3000 serisi ekran kartlı laptopa
32 bin tl ile 5050 li laptop mu var dostum, merak ettim piyasaya bayadir bakliyorum

32 bin tl ile 5050 li laptop mu var dostum, merak ettim piyasaya bayadir bakliyorum
abi bazen oyun oynanacak bazende ders odev falan yapilcak yanı oyun amacli kisaca

1 ay önce vardı doluydu ama şuan sanmıyorum bende piyasadan uzaklaştım ddr4 5060lı sistemler bile 27 32 arasında şuan

abi bazen oyun oynanacak bazende ders odev falan yapilcak yanı oyun amacli kisaca
Tamamdir kardesim senin isini oyun bilgisayari cözecektir, cünkü bir iş bilgisayarı, oyun ihtiyacını karşılamaz, ama oyun bilgisyari her ihtiyacını karşilar, ben de bakınıyorum

1 ay önce vardı doluydu ama şuan sanmıyorum bende piyasadan uzaklaştım ddr4 5060lı sistemler bile 27 32 arasında şuan
Tabi canim şuanda bence de imkansız, bazen kampanya falan olabilir fakat şuanki ihtiyaca gore baktigimizda bu fiyatlara max eli yuzu duzgun 4050 li bi laptop alinabilir tahminimce

Şuanki leptop işlemci, depolama ve ram açışından çok güzel fakat ekran karti briaz demode ve güçsüz, cogu oyunda (ekran kartından beslenen oyunlarda) skntı cıkartabilir. Tahminimce bu fiyat bandinda sana 4050 ( watt degerleri önemli) ekran kartli, 16 gb ramli, 500 gb ssd li ve i5 işlemci bulunabilir diye dusunuyorum ve bakiyorum suanda.

3060 alma bence artık, o fiyatlara 4060 i5'li excalibur g870 falan bulabilirsin bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri