kimlik kartına fotoğraf kaymakamlıkda oluyor mu

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
SELAMÜN ALEYKÜM
Kimlik kartına fotoğraf koymam lazım kaymakamlıkta oluyormu ve aynı gün içindemi oluyor.

Aleyküm selam mümin kardeşim en yakın nüfus müdürlüğüne git orda hallederlerlerde bu zamana kadar nasıl koymadın ya sabah staj falan diyodun

Aleyküm selam mümin kardeşim en yakın nüfus müdürlüğüne git orda hallederlerlerde bu zamana kadar nasıl koymadın ya sabah staj falan diyodun
Ya kimlikte fotoğraf ile hiç işim ol adığı için böyle kullanıyordum fakat sabıka kaydı lazım onun içinde kimlikte foto lazımmış sanırım.bu işlem için randevu almam lazım sanırım uzun sürermi yoksa aynı gün içerisinde işlem tamamlanırmı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nüfus müdürlüğü dışında kimliğe fotoğraf ekletemezsin yeni kimlik çıkarılacak
Zaten kaymakamlıkla nüfus müdürlüğüne aynı şey sanırım ikisininde yazınca aynı yer çıktı.

Ya kimlikte fotoğraf ile hiç işim ol adığı için böyle kullanıyordum fakat sabıka kaydı lazım onun içinde kimlikte foto lazımmış sanırım.bu işlem için randevu almam lazım sanırım uzun sürermi yoksa aynı gün içerisinde işlem tamamlanırmı.

Zaten kaymakamlıkla nüfus müdürlüğüne aynı şey sanırım ikisininde yazınca aynı yer çıktı.
Tamam hatırlamıyom kendimin ne kadar sürdünü ama yine sürüyor herhalde

aynı yer değiller işte nüfus müdürlüğü fln farklı randevu alacaksın 6 a y içinde çekilen fotoğraf fln 180tl kimlik ücreti 3-5 günede gelir kimlik

aynı yer değiller işte nüfus müdürlüğü fln farklı randevu alacaksın 6 a y içinde çekilen fotoğraf fln 180tl kimlik ücreti 3-5 günede gelir kimlik
Arkadaşıma hemen randevu vermişler bakalım yarın bende denicem umarım hızlı olur.nufus müdürlüğüne yazınca google bizim kaymakamlık çıkıyor olmadı arar sorarız.

Yeni kimlik için gittiğimde 3 günde gelmişti.

SELAMÜN ALEYKÜM
Kimlik kartına fotoğraf koymam lazım kaymakamlıkta oluyormu ve aynı gün içindemi oluyor.

Noldu? Kaymakamlıkda kabul etmediler mi resimsiz kimligi? Bir de diyordun 18 yaşında değilim falan.

nüfus müdürlüğünden yapılıyor gitmeden önce internetten randevu alman gerek bu işi çok erteleme benim kimliğimde fotoğraf yok diye sınava alınmadım hayatım kaydı

16 yaşından itibaren kimlikte fotoğraf ZORUNLUdur. Uçağa binsen adam isterse seni almaz.

Randevu alacam internetten bakalım kaç güne verecekler.

Ben randevu aldım yarın için şimdi bu kimlik kartına fotoğraf hemen basılır dimi ücreti kime ödeyecek işlemden önce ücreti ödediniz diyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri