nüfus müdürlüğü dışında kimliğe fotoğraf ekletemezsin yeni kimlik çıkarılacakSELAMÜN ALEYKÜM
Kimlik kartına fotoğraf koymam lazım kaymakamlıkta oluyormu ve aynı gün içindemi oluyor.
Ya kimlikte fotoğraf ile hiç işim ol adığı için böyle kullanıyordum fakat sabıka kaydı lazım onun içinde kimlikte foto lazımmış sanırım.bu işlem için randevu almam lazım sanırım uzun sürermi yoksa aynı gün içerisinde işlem tamamlanırmı.Aleyküm selam mümin kardeşim en yakın nüfus müdürlüğüne git orda hallederlerlerde bu zamana kadar nasıl koymadın ya sabah staj falan diyodun
Zaten kaymakamlıkla nüfus müdürlüğüne aynı şey sanırım ikisininde yazınca aynı yer çıktı.nüfus müdürlüğü dışında kimliğe fotoğraf ekletemezsin yeni kimlik çıkarılacak
Tamam hatırlamıyom kendimin ne kadar sürdünü ama yine sürüyor herhaldeYa kimlikte fotoğraf ile hiç işim ol adığı için böyle kullanıyordum fakat sabıka kaydı lazım onun içinde kimlikte foto lazımmış sanırım.bu işlem için randevu almam lazım sanırım uzun sürermi yoksa aynı gün içerisinde işlem tamamlanırmı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten kaymakamlıkla nüfus müdürlüğüne aynı şey sanırım ikisininde yazınca aynı yer çıktı.
aynı yer değiller işte nüfus müdürlüğü fln farklı randevu alacaksın 6 a y içinde çekilen fotoğraf fln 180tl kimlik ücreti 3-5 günede gelir kimlikYa kimlikte fotoğraf ile hiç işim ol adığı için böyle kullanıyordum fakat sabıka kaydı lazım onun içinde kimlikte foto lazımmış sanırım.bu işlem için randevu almam lazım sanırım uzun sürermi yoksa aynı gün içerisinde işlem tamamlanırmı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten kaymakamlıkla nüfus müdürlüğüne aynı şey sanırım ikisininde yazınca aynı yer çıktı.
Arkadaşıma hemen randevu vermişler bakalım yarın bende denicem umarım hızlı olur.nufus müdürlüğüne yazınca google bizim kaymakamlık çıkıyor olmadı arar sorarız.aynı yer değiller işte nüfus müdürlüğü fln farklı randevu alacaksın 6 a y içinde çekilen fotoğraf fln 180tl kimlik ücreti 3-5 günede gelir kimlik
bi sor ama 3-4 güne gelirArkadaşıma hemen randevu vermişler bakalım yarın bende denicem umarım hızlı olur.nufus müdürlüğüne yazınca google bizim kaymakamlık çıkıyor olmadı arar sorarız.
SELAMÜN ALEYKÜM
Kimlik kartına fotoğraf koymam lazım kaymakamlıkta oluyormu ve aynı gün içindemi oluyor.