Fatura üstüne telefon almak mantıklımıdır

Reaksiyon skoru
67
arkadaşlar ben telefon almak istiyorum babamın faturasının üstüne dün gittim turk telekoma sordum alabiliyoruz ama 20binlik telefon 30bine geliyor yani her ay 1500 ödemem gerekiyor siz almak mantıklımıdır

20K lık telefona 30K vermek mantıklı mı diye soranı ilk kez gördüm.

Yakınlarımdan epey alan oldu yani yıllardır yapılıyor ama ben hiç kendim tercih etmedi çünkü fuhuş fiyatlara veriyorlar..

Dostum sen açtığın neden her konuda küfür yiyorsun🤣

Başka bir şansın yoksa mantık aramayacaksın. Benim de başka şansım yoktu anneme benim hat üzerinden telefon aldım. Ondan önce de kendime Evkur'dan telefon aldım. Yapacak bir şey yok...

arkadaşlar ben telefon almak istiyorum babamın faturasının üstüne dün gittim turk telekoma sordum alabiliyoruz ama 20binlik telefon 30bine geliyor yani her ay 1500 ödemem gerekiyor siz almak mantıklımıdır
bir çok yer artık telefona taksit yapmıyor yapsa bile 3 taksit görüyorum max ben mantıklımı bankadaki faizle karşılaştırmak lazım bence kredi çekip ihtiyaç yada alışveriş kredisi alsan ödemen TT de ki ödemeye denk mi yoksa fazla mı yada daha mı az ona bakmak lazım bence referans almak lazım o fiyatları diye düşünüyorum . Hangisi daha ucuza patlıyorsa onu seçip ilerlersen daha iyi

her ay 1.5 mu taksit 20ay ise değer

Geri