🔥İndirim KIZILAY Soguk Cay 1lt 15 TL Tarim Kredi Markette

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Allah'a şükür akp'ye oy vermiyoruz
Oy anlamında demedim isteyen istediğine verir demokrasi var değil mi!!! hep bakış açınız dar bunu diyorum forumda kaç kere uyarılmasına rağmen halen sıcak fırsatlarda boykot yazıp duruyorsunuz bak artık bir sürü israil boykotu ürün paylaşılıyor ama artık nadiren boykot diyen çıkıyor ama ne zaman sözde boykot yerli ürünler paylaşılsa hemen atlıyorsunuz bu sizin ya yaş olarak çok küçük ya anlama güçlüğünüz yada at gözlüğü taktığınızı gösteriyor

Burası indirim forumu siyaset veya polemik yeri değil ilgilenmiyorsanız boşuna tartısma yaratmayın herkesin kendi tercihi burada kimse kimseye zorla birsey aldırmıyor. Siyası polemiklerinizi yerinde yapın.

Depremzedelere fuhuş fiyattan çadır satan Kızılay mı?
Bir adamın yaptığını tüm kuruma mâl edemezsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burası indirim forumu siyaset veya polemik yeri değil ilgilenmiyorsanız boşuna tartısma yaratmayın herkesin kendi tercihi burada kimse kimseye zorla birsey aldırmıyor. Siyası polemiklerinizi yerinde yapın.
Anlamıyorlar hocam kaç kere söylendi,biri İsrail boykotu olan bir ürüne yazsın bakalım boykot diye hemen canavarlaşırlar ama kendileri birileri öyle dedi diye yerli ürünlere boykot yapmaktan geri durmazlar bu kadar vatanseverler

Oy anlamında demedim isteyen istediğine verir demokrasi var değil mi!!! hep bakış açınız dar bunu diyorum forumda kaç kere uyarılmasına rağmen halen sıcak fırsatlarda boykot yazıp duruyorsunuz bak artık bir sürü israil boykotu ürün paylaşılıyor ama artık nadiren boykot diyen çıkıyor ama ne zaman sözde boykot yerli ürünler paylaşılsa hemen atlıyorsunuz bu sizin ya yaş olarak çok küçük ya anlama güçlüğünüz yada at gözlüğü taktığınızı gösteriyor
Ulan deprem de ben Adıyaman'daydım kime ne anlatıyorsun sen?! Bizzat şahitiim k*zılay'ın çadır sattığına. Nerdeydi o zaman hükûmet, Bunları görmedi mi? Böyle firmaların batması lâzım. Dönem kızılay başkanı Kerem Kınık'ın kızı Zehra Kınık'ın trafikte neler yaptığını görmüşsündür herhalde. Tabii depremde siz eğlenirken 3 gün uyumadım ben

Ulan deprem de ben Adıyaman'daydım kime ne anlatıyorsun sen?! Bizzat şahitiim k*zılay'ın çadır sattığına. Nerdeydi o zaman hükûmet, Bunları görmedi mi? Böyle firmaların batması lâzım. Dönem kızılay başkanı Kerem Kınık'ın kızı Zehra Kınık'ın trafikte neler yaptığını görmüşsündür herhalde. Tabii depremde siz eğlenirken 3 gün uyumadım ben
Ulanlı falan konuşma klavye delikanlısı, işte bende bundan bahsediyorum anlamıyorsunuz burası sıcak fırsatlar deniliyor halen kendi ideolojik görüşünüze uymuyor diye çirkefleşiyorsunuz bu verdiğin tepkinin yarısını İsrail boykotu olan bir ürüne verdin mi hayır tabi, hatta paylaşmıssındır bile sana boykot diye yazsalar tepkin ne olurdu,(ben ne uğraşıyorum ki belli anlamayacaksın zaten)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri