SeanBeanYeah
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Menzilcilere peşkeş çekilmiş, liyakatsiz akbabalar doluşturulmuş, 100 yıllık kurumsallık yapısı, gelenekleri, işleyişi değiştirilmiş, şurada yazmaya zamanımın yetmeyeceği onlarca rezilliğe konu olmuş ve olmaya devam eden bu kuruma dolaylı yoldan bile bağış yapmıyorum. Kanımı bağışlayarak dahi bu düzenin mikro çarkını bile döndürmek istemem, liyakatsiz yetim hakkı yemeye alışmış ama ağzından "allah" eksik olmayan son model bmw'ye binen Sümeyye'ye servet aktarımı yapmam. Bazılarınız yazdıklarımı abartı görebilir ama unutmayın, 1868 yılında kurulmuş insana güven veren bu insani kurumun bile içi boşaltıldı. Toplum kendisine yardım edecek bu kuruma güvenmiyor, böyle bir yapının güven kaybetmesi büyük bir çaba ve başarı gerektirir. Her neyse kanınızı benim yaptığım gibi üniversite hastanelerine bağışlayabilirsiniz, kan aranıyor sitelerine koyabilirsiniz. Gerek olduğunda insanlar arıyor, aracılara bal kaymak yedirmeden insani görevinizi yapıyorsunuz. Bağışlarınızı da çevrenizdeki insanlara yapabilirsiniz. Yardımlarınız üzerinden anadolu kurnazlarını zengin etmeyiniz.