🔥İndirim Goodyear EfficientGrip 205/55 R16 91V Yaz Lastiği 2025 Üretimi 2469₺ / Adet

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,871
Goodyear EfficientGrip 205/55 R16 91V Yaz Lastiği 2025 Üretimi 2469₺ 👈 Link

Vade farksız 3 taksit de var.
Son 1 yılın en düşük fiyatı

1757239177501.webp

1757239201660.webp

Cok bi indirim yok gibi ama lastikcilere gore iyi fiyat

R17 lazımdı ya

Tam da benim 2020 1.6 corollaya uygun ölçülerde ama lazım değil 2024 üretim 4 Dunlopla devam.

onu alacağınıza önümüz kış bunu öneririm çok memnunum 4 mevsim yumuşak lastik yağmurda çok iyi performans gösteriyor karda ortalama
hankook güzel kaliteli marka aynısını kullanıyorum tavsiye ederim

onu alacağınıza önümüz kış bunu öneririm çok memnunum 4 mevsim yumuşak lastik yağmurda çok iyi performans gösteriyor karda ortalama
Biri 16 biri 14 çok alakasız olmamış mı sence :D

Bundan önce falken ziex ecorun kullanıyordum. Yol tutuş anlamında çok daha iyiydi. Efficient grip performance deniyim dedim ama memnun kalmadım.

Hankook ve goodyear birbirlerine benzer ancak goodyear daha konfor odakli. Bana kalirsa iki markaninda urunleri 3yila dogru performanslarini kaybediyorlar. Sertlesip patinaja dusuyorlar. Goodyearda konfor kaybi az olsada farki hissediyorsunuz. Continental ve michelin bu anlamda cok daha iyiler. Lastikleri, Km degilde yildan degistiriyorsaniz ben tercih etmezdim.

215/60/16 lastik takılı araçta şu an, bu lastik olur mu bizim araca bundan alayım kenara koyayım bi takım

215/60/16 lastik takılı araçta şu an, bu lastik olur mu bizim araca bundan alayım kenara koyayım bi takım
Lastik kenara koymak için uygun bir ürün değil sanki ya, uygun saklanmazsa çeşitli sıkıntılar doğurabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Biri 16 biri 14 çok alakasız olmamış mı sence :D
Alakasız evet ama baya araştırıp almıştım ondan önerdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hankook ve goodyear birbirlerine benzer ancak goodyear daha konfor odakli. Bana kalirsa iki markaninda urunleri 3yila dogru performanslarini kaybediyorlar. Sertlesip patinaja dusuyorlar. Goodyearda konfor kaybi az olsada farki hissediyorsunuz. Continental ve michelin bu anlamda cok daha iyiler. Lastikleri, Km degilde yildan degistiriyorsaniz ben tercih etmezdim.
şu ana kadar aldığım en iyi lastik zamanında sanayide bulduğum toyo lastikti o kadar iyidiki şimdi tr de pek bulunmuyor

Alakasız evet ama baya araştırıp almıştım ondan önerdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu ana kadar aldığım en iyi lastik zamanında sanayide bulduğum toyo lastikti o kadar iyidiki şimdi tr de pek bulunmuyor
Daha iyileri var dostum. Bir ara 6ayda bir araç lastiği değiştirdiğimden tecrübe ettim.
Eğer km'den değiştiriyorsanız fiyat için iyi seçenek olabilir.
Çin ve yerli mallarına göre iyi ona bir şey demiyorum. Goodyear'ın kanal sayılarına dikkat edin. 4 kanallı olsunlar. 3 kanallı performance diye sattıkları tırt.

Geri