Yardım SSD sorun çıkarır mı

Broox

80+
Reaksiyon skoru
47
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Ben bir SSD almak istiyorum da, fakat o SSD'nin içinde Windows 10 yüklü. Benim bilgisayarımda da harddisk var, onun da içinde Windows 10 yüklü ve dosyalarım da var. Benim SSD almakta amacım, benim harddisk'im saçmalıyor bazen, donuyor, bilgisayarı donduruyor falan. Bu yüzden SSD almak istiyorum. Fakat harddisk'te ki dosyaları da kaybetmek istemiyorum yani. Ben SSD'yi alırsam, bilgisayara ikinci sürücü gibi kurarsam, bir sorun yaratır mı? Yani bir sorun çıkar mı? Çünkü bilgisayarın kendisinde de Windows 10 yüklü, bu alacağım harddisk’de

Bu arada bir sıkıntı daha var. Benim bilgisayarım açılmıyor. Açılıyor da, Windows ekranı yükleniyor. Windows ekranından sonra siyah ekran kalıyor. Sadece imleç gözüküyor yani. Yani uzun süredir ben bu harddisk'i değiştirmek istiyorum da. Fakat şu anda böyle bir sıkıntı oldu. Hazır bu sıkıntı varken yeni bi SSD alayım dedim.

Bu arada bir sıkıntı daha var. Benim bilgisayarım açılmıyor. Açılıyor da, Windows ekranı yükleniyor. Windows ekranından sonra siyah ekran kalıyor. Sadece imleç gözüküyor yani. Yani uzun süredir ben bu harddisk'i değiştirmek istiyorum da. Fakat şu anda böyle bir sıkıntı oldu. Hazır bu sıkıntı varken yeni bi SSD alayım dedim.
İkisini de takıyorsun. Biosa girip Boot kısmında ssd ve harddisk ikisi de gözükür. Ssd yi ilk sıraya alıyorsun. F10 yapıyorsun windows ssd den başlıyor.

Hdd'in güç kartında oksitlenme olmuş olabilir

İkisini de takıyorsun. Biosa girip Boot kısmında ssd ve harddisk ikisi de gözükür. Ssd yi ilk sıraya alıyorsun. F10 yapıyorsun windows ssd den başlıyor.
Öyle olursa, hddde olan dosyalarımıda görür müyüm pc açılınca?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hdd'in güç kartında oksitlenme olmuş olabilir
Reis sanmıyorum, hdd kendisi takılıyor. Takıldığında diiit diye sesde çıkarıyor

evet

Görebilirsin HDD nin durumuna bağlı

Bir de hdd olmadan kullan bir süre eğer pc'de bir disk bozuksa kafasına göre çalışır açılmaz veya çok yavaş çalışır vs

Bir de hdd olmadan kullan bir süre eğer pc'de bir disk bozuksa kafasına göre çalışır açılmaz veya çok yavaş çalışır vs

Ağabey benim bilgisayarımın kesin bu harddiski bozulmuş. Çünkü ben bilgisayarı açıyorum şu an, güvenli moda girdim. Güvenli modda orada ayarlar var ya hani, Windows geri yükleme sistemi, geri yükleme veya son güncellemeyi silme falan. Hiçbirisini yapmıyor. Hangisine basarsam hata oluştu, Windows geri yüklenemedi veya güncelleme silinemedi diyor. Hiçbirini yapmıyor. Bence harddiskim tamamen bozulmuş.

Ağabey benim bilgisayarımın kesin bu harddiski bozulmuş. Çünkü ben bilgisayarı açıyorum şu an, güvenli moda girdim. Güvenli modda orada ayarlar var ya hani, Windows geri yükleme sistemi, geri yükleme veya son güncellemeyi silme falan. Hiçbirisini yapmıyor. Hangisine basarsam hata oluştu, Windows geri yüklenemedi veya güncelleme silinemedi diyor. Hiçbirini yapmıyor. Bence harddiskim tamamen bozulmuş.
Acil bir işin varsa hdd'yi çıkar koy bi kenara tamamen bozulmadı bence

SSD sorunsuz ise olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri