Intel'in Devri Bitti Mi?

Herşeyi çözmüşssünn hemen reis
hahaahahaha intel işlemcilerini 11. 12. nesile kadar baya severdim güç yönetimi hoşuma gidiyordu. ama sonrasında amd gerçeği var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gpu pazarına nvidianın kafasına vurulmasını , cpu pazarında amd nin kafasına tokmakla vurulması taraftarıyım rekabet olursa biz kullanıcılara faydası olur umarım intel eski ününe kavuşur.
navdia bu saatten sonra kafasına vurucak şirketi satın alır vurdurmaz :D

hahaahahaha intel işlemcilerini 11. 12. nesile kadar baya severdim güç yönetimi hoşuma gidiyordu. ama sonrasında amd gerçeği var.

İntel vurdurucak yani 😆

vallahi bir tık doğru konuştun adamlar şu an istese de batamaz herhalde bi 5 seri bozuk kart çıkarsınlar o para yine bitmez gibi XD.

vallahi bir tık doğru konuştun adamlar şu an istese de batamaz herhalde bi 5 seri bozuk kart çıkarsınlar o para yine bitmez gibi XD.
yapay zekanın ekmeğini daha çok yerler :D

Dayı iki saattir profiline bakotorum hâlâ çözemedim kedimi köpekmi belli değil 😀

Bu İntel AMD veya Nvidia telefon sektörünede sıçrarlar mı?

bu arada konu intel iken Ekran kartında durumları ne

İntel 250 dolara 12 GB B580 i çıkartınca devri son anda kapanmaktan kurtuldu. Şimdi ise işlemci bazında atak yapması gerekiyor yoksa işi zor. Ama Nvidia da işlemci üretecekmiş diyorlar . O durumda eğer Nvidia fiyat kırarsa Intel havlu atabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,913
Üyeler
183,359
Son üye
Sbnm
Geri