Selam arkadaşlar, önceden konu açmıştım ekran kartıma termal macun uygulaması yapmıştım ancak ne kadar ince ve düzgün sürsemde pump out olayı ile karşılaşmıştım bunun sonunda faz değişimli özelliği olduğu söylenen ürünler aramaya başladım. İlk başta herkesin bileceği Honeywell PTM 7950 ürünü ile karşılaştım, tek makul satıcı AliExpress olarak gördüm ancak AliExpress'e güvenemedim. Bundan dolayı Temu üzerinden birebir satıcı Thermalright isimli markayı tercih ettim.
Termal pad olarak da 1.00mm 2.00M olanları tercih ettim. Kullandığım ürünlerin resimlerini bırakıyorum.
Ekran kartı iskeletindeki 10 adet parça halindeki termal padlari 1.mm kullandım geriye kalanları 2.mm olarak kullandım. Termal Pad'de Helios'ta kaliteli ürünlerdi elinize aldığınızda belli oluyor evet. Uygulama öncesi ve sonrası sıcaklık değerlerini de bırakıyorum iyi Sosyaller.
Güncelleme: Dün yapmış olduğum 2 saat furmak testindeki son sonuçlar şu şekildedir.
Sıcaklık: 73C(sabit)
Hotspot: 88C(sabit)
GPU kullanımı: 97(sabit)
Fan: 2133RPM (sabit)
Yaptığım işlem nihayetinde başarılı olmuş gibi
Uygulama sonra geçen zaman içerisindeki (15 gün)sonuçlar test süresi:1 saat
Sıcaklık:70c(Sabit)
Hotspot:93c(Sabit)
Gpu kullanımı: 97c (Sabit)
Fan:2133 %70(Sabit) Kendim bu şekilde ayarladım ve sürekli %70’te kullanıyorum fanı
Termal pad olarak da 1.00mm 2.00M olanları tercih ettim. Kullandığım ürünlerin resimlerini bırakıyorum.
Ekran kartı iskeletindeki 10 adet parça halindeki termal padlari 1.mm kullandım geriye kalanları 2.mm olarak kullandım. Termal Pad'de Helios'ta kaliteli ürünlerdi elinize aldığınızda belli oluyor evet. Uygulama öncesi ve sonrası sıcaklık değerlerini de bırakıyorum iyi Sosyaller.
Güncelleme: Dün yapmış olduğum 2 saat furmak testindeki son sonuçlar şu şekildedir.
Sıcaklık: 73C(sabit)
Hotspot: 88C(sabit)
GPU kullanımı: 97(sabit)
Fan: 2133RPM (sabit)
Yaptığım işlem nihayetinde başarılı olmuş gibi
Uygulama sonra geçen zaman içerisindeki (15 gün)sonuçlar test süresi:1 saat
Sıcaklık:70c(Sabit)
Hotspot:93c(Sabit)
Gpu kullanımı: 97c (Sabit)
Fan:2133 %70(Sabit) Kendim bu şekilde ayarladım ve sürekli %70’te kullanıyorum fanı
Ekler
Son düzenleme: