Yardım Sıvı Soğutma Desteği Ve Öneri

Eviles61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
453
Selam Dostlarım.. Kasama güncelleme olarak Ryzen 7 5700x işlemci alacağım ve ona da Arctic Liquid Freezer III Pro 240 MM soğutucu almak istiyorum hem ileriye yönelik olacak. Sorum şu.. Bu soğutucu nasıl? Diğer sorum ve en önemlisi şu Dark Diamond Pro Mesh kasamın üst bölümüne bu soğutucu sığar mı? Şimdiden teşekkürler...

Ekler

• 1000226474.webp
    1000226474.webp
    63.5 KB · Hit: 25
240mm aio yerine phantom spirit gibi kallavi kule tipi soğutma alman daha mantıklı olur

Selam Dostlarım.. Kasama güncelleme olarak Ryzen 7 5700x işlemci alacağım ve ona da Arctic Liquid Freezer III Pro 240 MM soğutucu almak istiyorum hem ileriye yönelik olacak. Sorum şu.. Bu soğutucu nasıl? Diğer sorum ve en önemlisi şu Dark Diamond Pro Mesh kasamın üst bölümüne bu soğutucu sığar mı? Şimdiden teşekkürler...
Peerless assassin's yada phantom spirit Al daha çok.isine yarar emin ol kule tipi iyi gelir

240mm aio yerine phantom spirit gibi kallavi kule tipi soğutma alman daha mantıklı olur
Fazlasıyla iş görür mü diyorsunuz? Biraz ben ileriye yönelik düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peerless assassin's yada phantom spirit Al daha çok.isine yarar emin ol kule tipi iyi gelir
Bu soğutucu daha iyi soğutmaz mı? Evet Kule tipini ben de seviyorum da ilerde işlemciyi değişirim diye sağlam bir şey almak istedim

hakkından gelir kasanı 360mm sıvı soğutma destekeleyen kasayla değiştirirsen sıvı soğutma alman o şekilde mantıklı olur

Kule tipide üzmez tek farkı sıvı soğutmaya göre göze estetik gelmeyebilir kaba gözükebilir o kadar

Dark Diamond Pro Mesh
kasanın cpu cooler destek bilgisi yok galiba işlemci ile yan cam arası kaç cm olduğunu ölçersen daha iyi olur phantom spirit 15.5cm yüksekliğe sahip

Arctic soğutucular diğer markalara göre daha etli, eğer ramleriniz yüksek profile sahipse sığmama ihtimali var.

Geri