🔥İndirim 🔥🔥 ING BANK YENİ ÜYELERE 2000TL ÇEKİLEBİLİR NAKİT 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,278
Ing banka davet kodu ile üye olduktan sonra e turuncu hesap açın.
E turuncu hesaba her ayın herhangi bir günü başka hesabınızdan 17500tl atın ve 24saat hesapta tutun.
Bunu 3 ay boyunca tekrar edin, 2000tl nakit ödül kazanacaksınız.
Her yüklemeden sonra 1 ay beklemenize gerek yok, örnek vermek gerekirse 30eylülde 17500tl attınız 1 ekim de bir daha yaptınız 2 kere yaptınız sayılıyor.
Dipnot: Eğer bugün başlarsanız 45 gün sonra 2000tlye hak kazanmış olcaksınız.
Kampanyayı denemeden paylaşmak istemedim, benim param yattı 3. yüklemeden 5 gün sonra. Anlamadığınız nokta olursa sorabilirsiniz.

Öğrenciler belki yapabilir ama diger arkadaşlar ilerde daha iyi kampanyalar(faizsiz kredi gibi) için bekleyebilir

Öğrenciler belki yapabilir ama ilerde daha iyi kampanyalar(faizsiz kredi gibi) için beklenebilir.
Artık o tarz kampanyalar kredi kartına başvurunca ekstra tanımlanıyor ki ingde de şuan öyle. Ben bu kampanyadan sonra kredi kartı başvurusu yapıp faizsiz 50k aldım.

Artık o tarz kampanyalar kredi kartına başvurunca ekstra tanımlanıyor ki ingde de şuan öyle. Ben bu kampanyadan sonra kredi kartı başvurusu yapıp faizsiz 50k aldım.
6 aylık galiba. Şart var mi?

Kanka ben anlamadım. 3 ay boyunca yapacaksınız dedin, sen 3. yapışımdan 5 gün sonra aldım diyorsun. Tam olarak her gün mü para atıp 24 saat bekletcez?

İng bank faizsiz kredi veriyor diye hesap açtım. Açtıktan sonra kredi notum yetmemeye başladı.
Sırf para göndermesi bedava diye kullanıyorum.

hocam bu atacağımız ilk 17.500ü çekip, 2. ay tekrar atsak oluyor mu ? yoksa hesapta sürekli en az 17.500 kalması mı gerekiyor ?
Çekebilirsiniz hocam. 17500 atın 24saat bekleyin en az sonra çekin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ben anlamadım. 3 ay boyunca yapacaksınız dedin, sen 3. yapışımdan 5 gün sonra aldım diyorsun. Tam olarak her gün mü para atıp 24 saat bekletcez?
Olay şu;
3ay içerisinde ayın herhangi bir günü 17500tl yatırıp 24saat tutuyorsun. YANİ;
Eylül8de 17500tl attın, 24 saat sonra eylül9da parayı çektin ilki tamamlandı. Sonraki ekim 1de attın 24saat tuttun ekim2de çektin. 2de tamam. Sonuncuyu da kasım 1de yaptın 24saat tutup kasım 2de çektin 3. de tamam. 15gün içerisinde paran yatıyor, bana 5günde yattı.

Garanti kredi kartı alana kafasina göre 100tl harcama ile 2.000 TL harcamaya 2000 TL çip veriyordu ama niyese bir Türkiyeye bu chip parayı yatırmadi 😂

Afiyet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende garanti de bu da yattı :D Kampanyaların çalışmadığını doğrulamadan paylaşmıyorum
yatar ya bazen ibnlik ediyorlar.

kredi notu önemli mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,286
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri