- Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlardan apple pencil ayarların nasıl?
ayarlardan apple pencil ayarların nasıl?
O zaman son tavsiyem Apple Destek Uygulamasını AppStore'dan indirip konu hakkında Apple Destek Uzamanından profesyonel destek alabilirsin.hocam guncelleme yaptım yazılım hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam guncelleme yaptım yazılım hala aynı
o uygulamala kaynaklı bendede usbc pencil var her yerde mükemmel telegramda test çözerken kuduruyor kalemSelamlar, bugün iPad Air ve Pencil Pro aldım. Sorun şu ki, bugün X (Twitter) uygulamasında biraz gezinirken kaydedilenler, mesajlar, videolar ve arama kısmına kalemle tıklayamadığımı fark ettim. Kalem algılıyor ama tıklamıyor. Bunun çözümü nedir? Optimizasyonu mu yok, yoksa geri mi götürmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
evet olabilir cunku x e internetten girince calısıyor ama arkadasım x de bu sorunu yasamıyoro uygulamala kaynaklı bendede usbc pencil var her yerde mükemmel telegramda test çözerken kuduruyor kalem
desetkle konuştum her şeyi yaptık, buyuk ihtimalle uygulama kaynaklı sorun var dediler x ile iletişime geçmemi önerdiler. eğer sorun baska uygulamalarda olursa apple store a götürmemi önerdilerO zaman son tavsiyem Apple Destek Uygulamasını AppStore'dan indirip konu hakkında Apple Destek Uzamanından profesyonel destek alabilirsin.
Ben kendi tabletimde denedim çalışıyordu. Air5 m1 ve apple pen pro sanırım ilk çıkandesetkle konuştum her şeyi yaptık, buyuk ihtimalle uygulama kaynaklı sorun var dediler x ile iletişime geçmemi önerdiler. eğer sorun baska uygulamalarda olursa apple store a götürmemi önerdiler
eh apple stora götüreyim o zamanBen kendi tabletimde denedim çalışıyordu. Air5 m1 ve apple pen pro sanırım ilk çıkan
x uygulamasını silip yükleseneeh apple stora götüreyim o zaman
yaptım kanka aklıan geleb,lşcek her seyix uygulamasını silip yüklesene