Pencil Pro düzgün çalışmıyor

ayarlardan apple pencil ayarların nasıl?
1757283766432.webp

hocam guncelleme yaptım yazılım hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam guncelleme yaptım yazılım hala aynı
O zaman son tavsiyem Apple Destek Uygulamasını AppStore'dan indirip konu hakkında Apple Destek Uzamanından profesyonel destek alabilirsin.

Selamlar, bugün iPad Air ve Pencil Pro aldım. Sorun şu ki, bugün X (Twitter) uygulamasında biraz gezinirken kaydedilenler, mesajlar, videolar ve arama kısmına kalemle tıklayamadığımı fark ettim. Kalem algılıyor ama tıklamıyor. Bunun çözümü nedir? Optimizasyonu mu yok, yoksa geri mi götürmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
o uygulamala kaynaklı bendede usbc pencil var her yerde mükemmel telegramda test çözerken kuduruyor kalem

O zaman son tavsiyem Apple Destek Uygulamasını AppStore'dan indirip konu hakkında Apple Destek Uzamanından profesyonel destek alabilirsin.
desetkle konuştum her şeyi yaptık, buyuk ihtimalle uygulama kaynaklı sorun var dediler x ile iletişime geçmemi önerdiler. eğer sorun baska uygulamalarda olursa apple store a götürmemi önerdiler

desetkle konuştum her şeyi yaptık, buyuk ihtimalle uygulama kaynaklı sorun var dediler x ile iletişime geçmemi önerdiler. eğer sorun baska uygulamalarda olursa apple store a götürmemi önerdiler
Ben kendi tabletimde denedim çalışıyordu. Air5 m1 ve apple pen pro sanırım ilk çıkan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,722
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri