🔥İndirim Koorui Monitörlerde İndirim - Vade Farksız 3 Taksit

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,283
Koorui çöp, alınmaz demeden önce: Çin'de çok popüler bir marka ve Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler.

Koorui monitörlere ekstra indirim gelmiş. 24 inç versiyonu üst seviye renk gamutu, çok yüksek parlaklık ve standart IPS kontrastı veriyor. Fiyatına göre oldukça iyi ve 24 inç 2K monitör arayanlar için büyük nimet. 27 inç versiyonun ise renk gamutu yüksek, parlaklığı çok yüksek ve standart IPS kontrastına sahip.

Gönderen ve satan amazon bence ihtiyacı olan alıp deneyebilir begenmeyip iade etseniz %90 kabul ederler

Koorui çöp, alınmaz demeden önce: Çin'de çok popüler bir marka ve Türkiye'ye OLED monitörlerini de getirdiler.

Koorui monitörlere ekstra indirim gelmiş. 24 inç versiyonu üst seviye renk gamutu, çok yüksek parlaklık ve standart IPS kontrastı veriyor. Fiyatına göre oldukça iyi ve 24 inç 2K monitör arayanlar için büyük nimet. 27 inç versiyonun ise renk gamutu yüksek, parlaklığı çok yüksek ve standart IPS kontrastına sahip.

'KOORUİ 27" 200HZ 2K %100 sRGB IPS MONİTÖR // 6.877TL' adlı paylaşımdaki yorum
https://forum.donanimarsivi.com/kon...rgb-ips-monitor-6-877tl.1153149/post-10364314

Aynı monitörü paylaştığımdaki yorumunla şimdiki fikrin hızlı değişmiş 😂 Ama indirim için teşekkürler güzel fiyat

Yok mu kendini feda edecek birileri :D
207.webp

Kullanıyorum 165 Hz olanı 2k fakat TR'de servisi vs yok 30 gün sonra basına bir şey gelirse nanay :)

Alıntıyı görüntüle
Kullanıyorum 165 Hz olanı 2k fakat TR'de servisi vs yok 30 gün sonra basına bir şey gelirse nanay :)
hocam yanlış olmasın ama servis yoksa ve amazondan aldıysanız amzon para iadesi veya değişim yapıyor.Ben dondurma makinası aldım ve o zaman servis için numara istedim kendim yetkili sevisi bulamadığımı söyledim onlarda baktılar kendi sistemlerinde de gözükmüyor ne istiyorsunuz dedi ben değişim dedim 2 letmeden değiştirdiler.1 sene geçmişti tahminimce.

Kutuda veya faturada distribütör yazmıyor mu? GameGaraj vb. nasıl satıyor ozaman?
Yok yazmıyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yanlış olmasın ama servis yoksa ve amazondan aldıysanız amzon para iadesi veya değişim yapıyor.Ben dondurma makinası aldım ve o zaman servis için numara istedim kendim yetkili sevisi bulamadığımı söyledim onlarda baktılar kendi sistemlerinde de gözükmüyor ne istiyorsunuz dedi ben değişim dedim 2 letmeden değiştirdiler.1 sene geçmişti tahminimce.
Bana doa belgesi alin diyorlar olmayan servisten doa belgesi nasıl alacaksam öylesine aradım olurda servislik durum olursa numarayı kaydedeyim diye ama yok maalesef.

Geri