MiskÖküzü
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Şuan türknet 100mbps fiber paketini kullanıyorum 700 tl ödüyorum hızdan yana sıkıntım yok her şey stabil lakin modem arayüzğne giremiyorum modeme reset atıyorum uygulamadaki bilgileri vs giriyorum olmuyor yani ama buna kızmıyorum kızdığım muhattap yok gibi bişi telefonlara cevap vermiyolar direkt arayamıyoruz destek kaydında modemin arayüzüne giremiyorum diyo bana 2.4 ghz 5 ghz ayırın diyo kopyala yapıştır cevaplardan bıktım zaten amacım arayüze girip onu yapmak bende gıcık oldum değiştirmek istiyorum gigaspeed diye bir firma var 100 mbps fibere 500 tl diyor aga ne kadar güvenilir diyorum türknette muhattap yok burda da yoktur en fazla ama hızı stabil sağlayabiliyo mu?
+ olarak türk telekoma geçersem modem vermiyolarmış galiba bana sağlam bi modem önerebilir misiniz? Gelecekte 1000 mbps de bile sıkıntı yaşatmasın tabi uçuk fiyatlar olmasın f\p olursa iyi olur teşekkürler
+ olarak türk telekoma geçersem modem vermiyolarmış galiba bana sağlam bi modem önerebilir misiniz? Gelecekte 1000 mbps de bile sıkıntı yaşatmasın tabi uçuk fiyatlar olmasın f\p olursa iyi olur teşekkürler