Oyuncu/Ofis Koltuğu Hangisini almalıyım

Reaksiyon skoru
71
Bütçe
7000
Hawk Gaming Chair Fab Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Fame Oyuncu Koltuğu
xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu
Seduna Thunder Pro Ofis

Hangisini almalıyım sizinde kullanıp memnun olduğunuz varsa önerebilirisiniz deri olmasın

Son düzenleme:
koltuk konusunda asla net cevap veren bir ürün görmedim hocam herkes her ürünü hem eleştirmiş hem yüceltmiş hem de gömmüş. Bence deri olmayan versiyon seçin ofis oyuncu koltuğu bu fiyatlarda çok bir fark yaratmaz diye düşünüyorum. XDrive 15Li güzel bir ürüne benziyor ben olsam onu seçerdim

koltuk konusunda asla net cevap veren bir ürün görmedim hocam herkes her ürünü hem eleştirmiş hem yüceltmiş hem de gömmüş. Bence deri olmayan versiyon seçin ofis oyuncu koltuğu bu fiyatlarda çok bir fark yaratmaz diye düşünüyorum. XDrive 15Li güzel bir ürüne benziyor ben olsam onu seçerdim
acayip kararsız kaldım koltukları deneyebilecegim bir magaza yok insanlarin onerilerine gore alacagim artik

Konfor arıyorsan eğer oyuncu koltuklarının hepsi hava almayan koltuklardır ve fileli koltuklar gibi uzun süreli kullanılmıyorlar, sağlam bir ofis koltuğu almanı öneririm sırt destekli falan.

Konfor arıyorsan eğer oyuncu koltuklarının hepsi hava almayan koltuklardır ve fileli koltuklar gibi uzun süreli kullanılmıyorlar, sağlam bir ofis koltuğu almanı öneririm sırt destekli falan.
Oyun oynarken sırtımı yaslamıyorum 1 saat youtube da takılırım o zaman yaslarım ofis olarak seduna thunder pro modeli var aklımda

Hawk Gaming Chair Fab Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Fame Oyuncu Koltuğu
xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu
Seduna Thunder Pro Ofis

Hangisini almalıyım sizinde kullanıp memnun olduğunuz varsa önerebilirisiniz deri olmasın
2.5 yıldır Toryum modelini kullanıyorum, Oturma kısımlarının kumaş olması ekstrası benim için, Zayıf bir insanım ama 1.88 boyundayım , boy konusunda hiç problem yaşamadım. Oturma kısmında vs hiçbir şekilde kendini salma veya deforme görmedim. Bunların bu ürün için verebileceğim bilgilerdir. En son karar verdiğinizde benimle de paylaşırsanız sevinirim. Merak ettim :)

2.5 yıldır Toryum modelini kullanıyorum, Oturma kısımlarının kumaş olması ekstrası benim için, Zayıf bir insanım ama 1.88 boyundayım , boy konusunda hiç problem yaşamadım. Oturma kısmında vs hiçbir şekilde kendini salma veya deforme görmedim. Bunların bu ürün için verebileceğim bilgilerdir. En son karar verdiğinizde benimle de paylaşırsanız sevinirim. Merak ettim :)
bazı kaliteli internet cafeler xDrive koltuğunu tercih ediyor fark ettim şimdi terleme konusuna takıntılı değilim klimam var boyumuz aynı kilom 77 öneriniz için saolun koltuk listem baya genişledi 😂

ben xdrive kullanıyorum 5 yıldır iyi götürdü biraz yastıklar gevşedi sadece
ofis koltuğu kadar rahat değil ama dayanıklılığı iyi yazın terletiyor deri olanı
hocam deri dayanaksız olur diye tercih etmemeye çalışıyorum terleme sorunu için klimam var

acayip kararsız kaldım koltukları deneyebilecegim bir magaza yok insanlarin onerilerine gore alacagim artik
xDrive 15'li aldım 1 ay önce forumdakilerin yorumları çok kafa karıştırdı gittim mağazalarına denedim 15'li plus aldım geçtim tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,113
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri