Diavelin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,129
Şimdi FPS için önerim KK3 Pro olabilir neden çünkü ATK'nın stick resolutionını bilmiyorum dersen ki Gale Hall'dan çıkan FPS analogları KK3 PRO'da yok ama Stick Resolution daha iyi KK3 PRO'da ve bunu değiştiremezsin ama analoğu uzun hale getirmek için aparatlar satılıyor analogun üstüne takılan kontrolfreek'in onlardan alırsın gene FPS analogları gibi oluyor FPS analogu dediğimde uzun analog boy olarak genelde FPS oyuncuları uzun analog tercih ediyor hassasiyet içinBen de normalde rekabetçi oyunları çok oynamıyorum. Fps olarak arada CS2 giriyorum(haftalık drop için) ve LoL,Dota2 gibi moba oyunlarını arkadaşlarımda eğlencesine. Bunun dışında ise Cod ve Bf oyunlarını yine arkadaşlarım ile denedim ve ileride bu oyunları deneme imkanımız olursa kol ile oynamayı düşünüyorum. Çünkü arkadaşım CS2 oyununda baya iyi oyuncu, faceit 10 ve arada girdiği halde 25k civar seçkin mmr'ına sahip ve onunla birlikte bf ve cod oynama imkanımız oldu. Özellikle Cod için adamlar bilgisayardan oynayanlar bile kontrolcü ile oynuyordu ve ateş ettiklerinde spray kontrolünü çok iyi yapıyorlardı. Biz klavye ve mouse ile gariban gibi oynayıp "Bu adamlar nasıl bu kadar iyi spray kontrolü yapıyor, adamların silahları hiç sekmiyor" diye deliriyorduk. Bu yüzden FPS oyunlarında da kullanmam olası fakat şuan futbol,basketbol ve yarış oyunlarında kullanmayı planlıyorum. Bunun dışında Skyrim ve Witcher 3'ü kontrolcü ile oynama hayalim varBu yüzden dediğin gibi kişiden kişiye seçimler değişiyor.
Ve dediğini yanlış anlamadıysam : Eğer fps tarzı rekabetçi oyunlar oynanmayacaksa Gamesir Super Nova iyi bir seçenek fakat fps tarzı oyunlarda düşünülüyorsa diğer iki gamepad tercih edilebilir. O yüzden ben bu iki kısmı da iyi yapabilen gamepad hangisi onu merak ediyorum.