Öneri Cs2 skinlerin fiyatı

Proxy.

80+
Reaksiyon skoru
3
İyi akşamlar, ben bynogame üzerinden StatTrak AWP Neo-Noir satmak istiyorum float değeri 0.075... ben 3300TL'lik bir fiyattan satışa koydum sizce bu fiyat pahalımı yada ucuz mu? Fiyatlandırmak konusunda bana yardımcı olur musunuz? (satışın acileyiti yok ama 2 hafta gibi bir sürede satılırsa iyi olur)

StatTrak™ AWP | Neo-Noir

Ekler

• 1000008068.webp
    1000008068.webp
    82 KB · Hit: 45
knk su benim skinin float degeri nadir diyip ekstra para isteme olayi inanilmaz buyuk tokat muhtemelen steam degerinin %15-20 altinda bir degere gider( ben csgo zamanindaki tecrubelerimden konusuyorum )

Ederi 2.5-2.6 civarı

knk su benim skinin float degeri nadir diyip ekstra para isteme olayi inanilmaz buyuk tokat muhtemelen steam degerinin %15-20 altinda bir degere gider( ben csgo zamanindaki tecrubelerimden konusuyorum )
Nadirlikten ziyade aynı kategoride bulunmasına rağmen biri kötü gözürken benimkinin sadece omuz kısmında bir cizik var bu yüzden diğerlerine göre daha pahalı olduğunu düşünüyorum o yüzden fiyatı bu seviyeye çektim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buff 47 gibi marketlerde globel olduğu için daha iyi bi
Ederi 2.5-2.6 civarı
başka sitelerde daha yüksek fiyata satabilir miyim ne kadar yükseğe satarsam o kadar iyi

Son düzenleme:
Nadirlikten ziyade aynı kategoride bulunmasına rağmen biri kötü gözürken benimkinin sadece omuz kısmında bir cizik var bu yüzden diğerlerine göre daha pahalı olduğunu düşünüyorum o yüzden fiyatı bu seviyeye çektim

buff 47 gibi marketlerde globel olduğu için daha iyi bi

başka sitelerde daha yüksek fiyata satabilir miyim ne kadar yükseğe satarsam o kadar iyi
koleksiyonluk veya patern taşımayn skinlerde fiyat artışı olmaz genelde niş floata değinmişsin az aşınmışın 0.6001 gibi olması lazım az aşınmışın iyi görümümlü hali sayılır buda ortalamaya %10 katar .75 float pek sayılmaz bu yüzden ortalama neyse odur ortalamanın altında tutman yada dediğin gibi çizik yeri daha iyi olan bir skinse satılma hızını arttırır fiyat eklemez pek

bu tarayıcı eklentisini kur tarayıcıdan steam gir skinin global sitelerdeki fiyatlarını gorebilirsin

türk sitesi olarak bynogamede hızlı satarsın fakat komisyon çok keser

gamesatış biraz daha uygun fiyata koyabilirsin komisyon az kesiyor

bu tarayıcı eklentisini kur tarayıcıdan steam gir skinin global sitelerdeki fiyatlarını gorebilirsin

türk sitesi olarak bynogamede hızlı satarsın fakat komisyon çok keser

gamesatış biraz daha uygun fiyata koyabilirsin komisyon az kesiyor

spesifik olarak bir site önerme ihtimaliniz var mıdır hocam?

global site olarak csfloat
türk sitesi için gamesatış önerebilirim
komisyon düşük

koleksiyonluk veya patern taşımayn skinlerde fiyat artışı olmaz genelde niş floata değinmişsin az aşınmışın 0.6001 gibi olması lazım az aşınmışın iyi görümümlü hali sayılır buda ortalamaya %10 katar .75 float pek sayılmaz bu yüzden ortalama neyse odur ortalamanın altında tutman yada dediğin gibi çizik yeri daha iyi olan bir skinse satılma hızını arttırır fiyat eklemez pek
Hocam ort 2600 gibi fiyat aldım burada 2800 gibi fiyata koyarsam yavaş ama daha iyi bir fiyata gitme ihtimali var mıdır? ( şu yüzden sordum aynı durumu ben mp9 fuji dağında yaşadım yaklaşık 6 dolara aldım folat değeri yine 0.07 gibi yaklaşık 9.5 sattım o yüzden bu kadar üstünde durdum bu durum steam pazarda yaşandı)

spesifik olarak bir site önerme ihtimaliniz var mıdır hocam?
nakit olarak çekebileceğin tek yabancı site csfloat.com en büyük pazaryerlerinden birisidir

bynogame
gamesatış

yüksek komisyondan dolayı tercih edilmez genelde ama deneyebilirsin 2*3k lık bir skini için

Hocam ort 2600 gibi fiyat aldım burada 2800 gibi fiyata koyarsam yavaş ama daha iyi bir fiyata gitme ihtimali var mıdır? ( şu yüzden sordum aynı durumu ben mp9 fuji dağında yaşadım yaklaşık 6 dolara aldım folat değeri yine 0.07 gibi yaklaşık 9.5 sattım o yüzden bu kadar üstünde durdum bu durum steam pazarda yaşandı)
steam pazar fiyatı nakitte geçerli değil %15 %20 eksi düşün nakit çekimi için + site komisyonları banka komisyonları dahil değil steam pazarını baz alma nakit alıcaksan steam pazarıda çok inişli çıkışlı denk gelebilir haftaya 5 dolarda artabilir yükseğe koyduğun fiyata gelebilir yinede ama 1-2 ay sürer kendim takip ediyorum steamde 350 dolar olan sticker floatta 240 dolar halen mesela nakit ile steam pazarı eş değildir genelde heleki bu aralar maniplasyon çok fazla bu zamanlar

global site olarak csfloat
türk sitesi için gamesatış önerebilirim
komisyon düşük
Teşekkürler son olarak aklıma daha fazla kar edebilmek için elimde m4a4 neo-noir var aynı durumda onlarla gidip bir bıçak olsam takas siteleri aracılığı ile onu satmaya çalışsam daha fazla kar elde edebilir miyim?

nakit olarak çekebileceğin tek yabancı site csfloat.com en büyük pazaryerlerinden birisidir

bynogame
gamesatış

yüksek komisyondan dolayı tercih edilmez genelde ama deneyebilirsin 2*3k lık bir skini için

steam pazar fiyatı nakitte geçerli değil %15 %20 eksi düşün nakit çekimi için + site komisyonları banka komisyonları dahil değil steam pazarını baz alma nakit alıcaksan
orada bahsetmek istediğim şey fiyat konusundan ziyade float değerinin pazarda önemseyenlerin olduğu belirtmek istediğim öyle bir müşteri bulabilir gibi düşündüm bu sitelerde

Teşekkürler son olarak aklıma daha fazla kar edebilmek için elimde m4a4 neo-noir var aynı durumda onlarla gidip bir bıçak olsam takas siteleri aracılığı ile onu satmaya çalışsam daha fazla kar elde edebilir miyim?
kar etmen zor 7 günlük takas yasağından sonra millet baya soğudu ben bıraktım mesela direk al sat yapamıyoruz o yüzden skini alıp bekleteceksin başka şans yok

Geri