❌İndirim Bitti! Realme 12+ 5G 8/256 10.499tl

Pili çok iyi gidiyor sosyal medyada da kasma gibi bir sorun yaşamadım diğer bbk telefonlar gibi bu cihazın da işlemcisi baya kısık oyun performansı beklediğimden de kötü çıkmıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle android 15 ile tek çekirdek performansı %10-15 civarı düştü
En kötü yorumlara baktım çoğu kişi face de kasma olduğu Youtube da yenileme ,video açılışında kasmalar olduğu belirtiliyor. Siz kullanıyorsanız son güncellemeyi kadar yaptınız mı

Samsung a26 - a36 arasında kalmıştım bu telefon sorun çıkartır mı ? Pedere alacağım Kullanıcı yorumları ve realme servis garantisi nasıldır?

En kötü yorumlara baktım çoğu kişi face de kasma olduğu Youtube da yenileme ,video açılışında kasmalar olduğu belirtiliyor. Siz kullanıyorsanız son güncellemeyi kadar yaptınız mı
Evet ota üzerinden temmuz güncellemesini yapmıştım

Isınma sorunu da yok şuan kullandığım x3 nfc sık sık 45 dereceyi görürken bu cihazın 40 dereceyi geçtiğini görmedim(batarya sıcaklığı)

Son düzenleme:
Telefonu satın aldım fakat onlinedan siparişi iptal edip edilemediğini göremiyorum. İptal edemiyor muyum siparişi? İlla yarın sabahtan arayıp mı iptal etmem gerekiyor.

Tecno spark 10 pro Dan Xiaomi note 8 pro Dan geçilir mi?

Samsung a26 - a36 arasında kalmıştım bu telefon sorun çıkartır mı ? Pedere alacağım Kullanıcı yorumları ve realme servis garantisi nasıldır?
A26 veya a36 alacak paran varsa onlardan al samsung her türlü daha iyi a16 hariç.Hem oyun oynamaz sanırsam.Magic 7 lite a da bakabilirsin.Bataryası büyük ama işlemcisi biraz az

bunu alana kadar xiaomi note 14 pro alın daha iyi daha ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,351
Üyeler
183,271
Son üye
Hemo
Geri