A320m ve R5 3500X

Tamamdir Suan R3 1200 Takip Calistiracagim Guncel Degilse Oyle Guncelleyecegim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BIOS sürümüne bakın o zaman, F40 altında ise güncellemen zaten gerekiyor, en güncel sürüme güncelle ama F40 sürüm altında ise ilk başta F40 sürüme güncelle sonra en güncel sürüme güncelle.
Ilk F40 Atmassam Sorun mu Cikar ?

Son düzenleme:
Ilk F40 Atmassam Sorun mu Cikar ?
Dostum kendi sitesinde öyle yapılması gerektiği söyleniyor.
Diyelim sen sürüm F30'dasın, ilk başta F32'ye, sonra F40'a, sonra en güncel sürüm olan F52a sürümüne güncelleyeceksin, tamam?

Kral Bir Arkadas F10 dan F52a ya Yukseltti Suan F52a Kullaniyor.

Dostum kendi sitesinde öyle yapılması gerektiği söyleniyor.
Diyelim sen sürüm F30'dasın, ilk başta F32'ye, sonra F40'a, sonra en güncel sürüm olan F52a sürümüne güncelleyeceksin, tamam?
Yani direk f10 dan f52a ya yukseltti

Son düzenleme:
Yazdıklarımı okusaydın keşke.
Şu anki sürümü söyleme şansın var mı? Anakart çalışır vaziyette mi?
Anakart sitesinde ki yazilanlarin hepsini okudum f40 kurmak icin f32 falan kurmam gerekli ama o anakart f10daydi surum olarak direk f52a kurdu kullaniyor onu anlamadim. Yani hic ne f40 kurdu ne f32 bu nasil oldu ?

Yazdıklarımı okusaydın keşke.
Şu anki sürümü söyleme şansın var mı? Anakart çalışır vaziyette mi?
Calistiracagim simdi insallah.

Son düzenleme:
Şu an F42'de ise direkt F52a'ya at, BIOS güncel olsun.
Bu arada şu anki sürüm ile direkt Ryzen 5 3500X kullanabilirsin, ama yine de BIOS güncelle.
Tamamdir Sag ol Kral ve Ben Sana Az Once ki Olayi Anlatamadim Sanirim Benim Hatam O Onu Tekrarlayayim Mesela Biosu F10 da olan Biri f50 kurmak istediginde once f40 f40 icinde f32 kurmasi gerek dogru mu buraya kadar ?

Tamamdir Sag ol Kral ve Ben Sana Az Once ki Olayi Anlatamadim Sanirim Benim Hatam O Onu Tekrarlayayim Mesela Biosu F10 da olan Biri f50 kurmak istediginde once f40 f40 icinde f32 kurmasi gerek dogru mu buraya kadar ?
Aynen öyle dostum, yazarken ya ben anlayamadım ya da sen anlatamadın :D.

Aynen öyle dostum, yazarken ya ben anlayamadım ya da sen anlatamadın :D.
Simdi siteye girip baktiginda f52a nin altinda oyle bir uyari verilmemis dikkat edersen. Benim arkadasimda f10 surumundeydi direk f52a yi indirmis ve update atmis suan problemsiz kullaniyor bunu sormustum 😂

Geri