OTOCAD KALDIRMIYOR ACİL YARDIM !!

Yapıcı

80+
Reaksiyon skoru
0
13 SAATİR KESİNTİSİZ BİLGİSAYAR BAŞINDA OLAN BİR MÜHENDİSİM ,GÜNLERDİR AUTOCAD PROGRAMINDAN ÇİZİMLER YAPIYORUM RYZEN 7 7840HS İŞLEMCİ RTX4060 16 RAM HP VİCTS LAPTOBUMLA GÜNLERDİR ÇİZİM YAPMAYA UĞRAŞIYORUM VE OLMUYOR GÜNLERİM BOŞA GİTTİ ,PROJE BOYUTLARI 100 MB CİVARI VE İŞLEM YAPILAMIYOR SABAHIN BU SAATİNDE YAZIYORUM ÇÜNKİ 170 BİNE KADAR BİR PARAYI GÖZDEN ÇIKARDIM BANA AUTOCAD ETABS SAP2000 VS YAZILIMLARINDA DONMAYACAK BİR BİLGİSAYAR ÖNERİSİ YAPMANIZI İSTİYORUM .

13 SAATİR KESİNTİSİZ BİLGİSAYAR BAŞINDA OLAN BİR MÜHENDİSİM ,GÜNLERDİR AUTOCAD PROGRAMINDAN ÇİZİMLER YAPIYORUM RYZEN 7 7840HS İŞLEMCİ RTX4060 16 RAM HP VİCTS LAPTOBUMLA GÜNLERDİR ÇİZİM YAPMAYA UĞRAŞIYORUM VE OLMUYOR GÜNLERİM BOŞA GİTTİ ,PROJE BOYUTLARI 100 MB CİVARI VE İŞLEM YAPILAMIYOR SABAHIN BU SAATİNDE YAZIYORUM ÇÜNKİ 170 BİNE KADAR BİR PARAYI GÖZDEN ÇIKARDIM BANA AUTOCAD ETABS SAP2000 VS YAZILIMLARINDA DONMAYACAK BİR BİLGİSAYAR ÖNERİSİ YAPMANIZI İSTİYORUM .

RAM yetersiz. Autocad sayfasından donanım gereksinimlerine bir bak. RAM 32 GB yap. Ve ayarlardan sanal hafızayı da RAM kadar yükselt.

Böyle daha hesaplı olur. Yine de yetersiz gelirse daha güçlü bir cihaza bakardın.

Laptop onermis millet islemci tek basina yeterli degil ram yukseltin. Ben 3. Nesil i7 islemcim ile kasma takilma olmadan bir ton cizim yaptim

ram şişiyor bilgisayarla alakası yok gayet kaldırır uzun saatler çalışacağım zaman sürekli save alırım kasmaya başladığı anda aç kapa yaparım düzelir

Laptop onermis millet islemci tek basina yeterli degil ram yukseltin. Ben 3. Nesil i7 islemcim ile kasma takilma olmadan bir ton cizim yaptim
Elimizde excalibur var i9 14900hx 4070 32 gb ram onda bile donmalar yaşıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram şişiyor bilgisayarla alakası yok gayet kaldırır uzun saatler çalışacağım zaman sürekli save alırım kasmaya başladığı anda aç kapa yaparım düzelir
Oto save kapatmayı düşündüm bu sefer de korkum kaydetmeden donarsa oldu

Elimizde excalibur var i9 14900hx 4070 32 gb ram onda bile donmalar yaşıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oto save kapatmayı düşündüm bu sefer de korkum kaydetmeden donarsa oldu
o zaman daha sıkıntı hocam kapatmayın mecbur save alarak ilerlemeniz lazım ramler şişiyor aç kapa yapmaya devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri