Öneri 32’’ Oled monitöre ambilight led önerisi

Ben kullanıyorum idare eder istagram sayfasıda var
Sanırım bunu alıcaz ama idare eder demişsin hangi kötü yanları var

Hangisini almak daha iyi ve güvenilir olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilginiz vardır arkadaşımla alacağız Samsung g8 Smart monitörümüz var pc kapalıyken de ışıkları aktif hale getirebilir miyiz monitörün arkasındaki USBler ile
Valla bende de G8 var ama smart olmayanı. Skydimo, Windows ekranindaki görüntülere göre ışık veriyor. Yani muhtemelen smart monitörde görüntü vermez.
Sen TV için üretilen govee marka ambilight almalısın.

Sanırım bunu alıcaz ama idare eder demişsin hangi kötü yanları var
Exem shopdaki ürün skydimo. Benim konumdaki ve kullandigim ürün.
1 sene önce yüzde 60 gümrük vergisi gelmeden önce aliexpress'den almak avantajliydi. Ama şimdi exem shop daha ucuza geliyor. Çok az gecikmesi var. Philips ambilight TV kadar iyi çalışmıyor ama kötü de değil. Ambilight hiç kullanmamış kişilere iyi bile gelebilir.

Valla bende de G8 var ama smart olmayanı. Skydimo, Windows ekranindaki görüntülere göre ışık veriyor. Yani muhtemelen smart monitörde görüntü vermez.

1 sene önce yüzde 60 gümrük vergisi gelmeden önce aliexpress'den almak avantajliydi. Ama şimdi exem shop daha ucuza geliyor. Çok az gecikmesi var. Philips ambilight TV kadar iyi çalışmıyor ama kötü de değil. Ambilight hiç kullanmamış kişilere iyi bile gelebilir.
Hocam o zaman exemden alalım biz, çok önceden teraryumsakarya diye bi siteden almıştım aşırı hoşuma gitmişti 0 gecikme vardı ama artık bulamıyorum umarım exemdeki de güzeldir gecikmesi yoktur

Odyssey OLED G9 LS49DG912 bu model için hangisini önerirsiniz? goove lere bakıyorum ben. Gecikme olmayan bir model olursa daha iyi olur.

Odyssey OLED G9 LS49DG912 bu model için hangisini önerirsiniz? goove lere bakıyorum ben. Gecikme olmayan bir model olursa daha iyi olur.
Goove kullanmadım gecikmesi hakkında bilgim yok. Skydimo bir tık geriden geliyor.

Geri