Öneri TCL MİNİ-LED ALINIR MI ??

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Arkadaşlar selamlar tv almayı düşünüyorum mağazalarda da baktım beğendim https://www.akakce.com/televizyon/e...ili-google-smart-led-tv-fiyati,631481488.html
Bu ürünü kullanan var mı ya da öneren var mıdır. Oled almayı istiyordum ama yanma riski olduğu için korkuyorum o yüzden miniled almaya karar verdim gibi, ordaki adam oled yanma olayının bittiğini söyledi panel yenileme teknolojisiyle ama yine de bilemiyorum ekran yenileme hızı olsun parlaklığı olsun bu fiyatta baya gözüme iyi çarptı sizce alınır mı ?
Diğer takip ettiğim tv ise samsung oleddi

Artık OLED TV'lerde yanma riskini azaltmak için çeşitli yazılımlar kullanılıyor. Bu yüzden bu konuda çok endişelenmene gerek yok. Senin paylaştığın OLED modelinde de Pixel Shift, logo parlaklığı azaltma, Pixel Refresh ve otomatik ekran temizleme gibi özellikler mevcut. Eğer film ve dizi ağırlıklı izliyorsan kesinlikle OLED tercih etmelisin. Ancak 'arada bir izlerim, genelde TV kanalları açık olur' diyorsan MiniLED daha uygun bir seçim olabilir.

Hocam model yılı 2021 diyor bir de 75 inç düşünüyoruz o da 90k aşıyor beni
Dostum televizyon 2024 model. 65 inç de alabileceğin en fiyat performans televizyon şu anda
1000010442.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,508
Üyeler
185,752
Son üye
ONDER BABA
Geri