Format atcaktım kuzenimin pcsi şifreyi bilmiyordu ben lavoboya gitmiştim orda şifre yazıyormuş sıfırlayacağını sanmış girmiş kuzenimin yanibios/harddisk drive şifresi olabilir bende koymuştum bir ara kimden aldın bilgisayarı
Bu magi olan şifreyi biliyoruz sadece nasıl kaldırılacağını bilmiyoruzhdd şifreliyse imkansız bilmen lazım, bios pilli çıkart 3dk bekle tak.
Bios pilini çıkarttım ama hala var yapmıştım yani bi 15 20 dk öncebios pilini çıkartırsan hdd üzerine yazıldıysa hdd silinmez bilgin olsun
o halde yapabileceğin bir şey yok servisi bile açmaz muhtemelen yeni hdd takıp windows kurmalısınBios pilini çıkarttım ama hala var yapmıştım yani bi 15 20 dk önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biosa giremiyorum şifreyi yazdıktan sonra
Kral bak şimdi ben o çılan şifreti biliyorum giriyorum ama ondan sonra girmiyorbilgisayarının markasına göre res at biosa girmek için f2 f10 del tuşlarından birisidir bul sürekli bas baktın girebiliyorsun öyle girersin ama seni direkt mavi ekrana sokup şifre istiyorsa hdd şifreli yani anlayacağın onu girmen gerekiyor yoksa biosa sokmaz seni
tamam anladım şifreyi girdikten sonra bilgisayarının markası ne onu da söyler misin öyle bios tuşuna ard arda basKral bak şimdi ben o çılan şifreti biliyorum giriyorum ama ondan sonra girmiyor